ASUS DRW-24B5ST - inteligentní DVD vypalovačka s SW Nero a Cyberlink

2. 2. 2012 22:50    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil DVD vypalovačku DRW-24B5ST, která má díky technologiím E-Green a OTS od společnosti ASUS nízkou spotřebu energie a je velmi spolehlivá, protože automaticky rozezná typ disku a následně přizpůsobí požadavky napájení právě prováděné úloze.

ASUS DRW-24B5ST - inteligentní DVD vypalovačka s SW Nero a Cyberlink

Novinka se dodává se dvěma sadami programů pro vypalování disků z dílny Cyberlink a Nero. Disponuje také funkcemi pro bezpečnou ochranu dat E-Hammer a Disc Encryption II. Cena zařízení zatím nebyla oznámena.

Dvě sady softwaru pro vypalování v balení

Model DRW-24B5ST je první optickou mechanikou, která je dodávána rovnou se dvěma značkovými softwarovými řešeními pro vypalování - Nero Essentials 10 a Cyberlink Power2Go 7. Nero Essentials 10 je jedním z nejoblíbenějších programů určených k vypalování disků CD/DVD, a uživatelům nabízí kromě vypalování také trojici speciálních funkcí. Utility Discspeed a Infotool uživateli umožňují testovat výkon mechaniky, zatímco Gracenote je pokročilou technologií rozpoznávání hudby, která uživateli automaticky nabídne aktuální informace o albu i skladbě při každém zálohování hudebního disku CD.

Software Power2Go 7 představuje úplnou sadu nástrojů, s níž může uživatel dosáhnout pokročilého stupně ochrany a šifrování dat. S funkcí ASUS Disc Encryption II softwaru Power2Go 7 mohou uživatelé zdvojnásobit své zabezpečení pomocí opatření, jako například ochrana souborů heslem nebo jejich skrytí. Tímto způsobem lze snadno uzamknout jednotlivé soubory nebo celý disk jediným heslem, díky čemuž zůstanou všechny důležité soubory v bezpečí. Zcela nová funkce ASUS E-Hammer slouží k trvalému odstranění dat, takže není nutné disky fyzicky ničit.

Nízká spotřeba

Běžné optické mechaniky spotřebovávají energii i v době, kdy nejsou používány. Vypalovačka DRW-24B5ST však využívá technologii ASUS E-Green, která automaticky zavírá aplikaci mechaniky, jakmile se dostane do stavu nečinnosti, a tím snižuje spotřebu energie.

Spolehlivé vypalování

Technologie OTS Technology (Optimal Tuning Strategy) od ASUSu se stará o spolehlivější vypalování disků, protože mechanika automaticky určí typ disku před vypalováním a přizpůsobí mu požadavky napájení. Výrazně tak snižuje procento neúspěšných vypálení a zvyšuje kvalitu vypalovacího procesu.

Tiskové zprávy

Diskuse