Genius Ring Presenter - prezentační zařízení a myš ve tvaru prstýnku

2. 2. 2012 16:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Genius představil prezentační zařízení s originálním designem prstenu, které disponuje také funkcemi bezdrátové počítačové myši. To s sebou přináší i ne zcela obvyklý způsob jak ovládat počítač. V případě Ring Presenteru totiž uživatel ovládá kurzor posunem palce po dotykové ploše namísto využívání ukazováku a prostředníku u klasické myši.

Genius Ring Presenter - prezentační zařízení a myš ve tvaru prstýnku

Zařízení s příjemným pogumovaným povrchem disponuje praktickým přepínačem mezi presenterem a bezdrátovou myší. Jestliže uživatel zvolí režim bezdrátové myši, získá tím velice přesnou myšku s rozlišením 1250 dpi a pěti tlačítky, která slouží k snadnému prohlížení webu nebo ovládání multimédií. V režimu prezentace je užitečná přítomnost funkce laserového ukazovátka, kterým budete moci posluchače upozornit na jednotlivé body vaší přednášky.

Ring Presenter komunikuje s přijímačem přes 2,4 GHz bezdrátovou technologii. Do počítače se připojuje pouze přijímač prostřednictvím klasického USB konektoru. Dosah tohoto přijímače je až 10 metrů, a v případě přenášení jej lze schovat přímo do zařízení. Myš se napájí z Li-ion baterie a na potřebu jejího dobití upozorní blikáním detektor stavu baterie. Rozměry samotného presenteru jsou pouze 25 x 35 x 33 mm a jeho hmotnost se zastavila jen na 9g. Ring Presenter je k dostání v sedmi barevných variantách – modré, zlaté, růžové, fialové, zelené, černé nebo stříbrné.

Novinka se prodává za doporučenou cenu 890 Kč s DPH hned v sedmi různých barvách.

Tiskové zprávy

Diskuse