Kingston SSDNow V+200 nabízí až 480 GB

2. 2. 2012 15:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Disk SSDNow V+200 umožňuje dosáhnout velmi krátkého náběhu systému, rychlého přístupu k datům a bleskového kopírování velkých souborů, jako jsou například filmy, prezentace a grafické ilustrace.

Kingston SSDNow V+200 nabízí až 480 GB

Kingston Digital dodává nové SSD disky jako vysoce výkonné řešení pro zvýšení výkonu počítačů firemních i domácích uživatelů

- Nová generace disků SSDNow V+200 má skvělý poměr ceny a výkonu
- Široká nabídka kapacit je ideální pro firemní nasazení i domácí uživatele

Kingston Digital Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, oznámila uvedení nejnovějšího přírůstku do své řady SSD disků (solid-state drives, čili pevných paměťových úložišť) řady SSDNow – model SSDNow V+200. Nové SSD disky Kingston® SSDNow V+200 jsou ideálním řešením pro zásadní zvýšení výkonu počítačů pro firemní i domácí uživatele, kteří požadují vysoký výkon, ale současně hledí i na cenu.

Pro disk SSDNow V+200 je charakteristické vysokorychlostní rozhraní druhé generace SATA 3.0 (6 Gb/s), řadič SandForce® SF-2281 a špičkové rychlosti sekvenčního čtení i zápisu až 535 MB/s a 480 MB/s. Disk SSDNow V+200 umožňuje dosáhnout velmi krátkého náběhu systému, rychlého přístupu k datům a bleskového kopírování velkých souborů, jako jsou například filmy, prezentace a grafické ilustrace.

„Společnost Kingston vynakládá neustále značné úsilí, aby zajistila nabídku dokonalého řešení pro upgrade počítačů, která by pokryla všechny jednotlivé segmenty trhu. Disk SSDNow V+200 byl vyvinut konkrétně pro potřeby firemních i domácích uživatelů, kteří hledají nenákladný a přitom účinný způsob, jak zvýšit výkon svých počítačů,“ říká Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston Technology pro Českou republiku. „Disk SSDNow V+200 je vybaven veškerými nezbytnými nástroji, které jsou potřeba, aby životnost disku i zvýšení výkonu systému byly maximální. Díky vyvážení poměru výkonu a ceny poskytuje tento SSD disk nejlepší návratnost investic (ROI, return of investment) při použití jako upgrade firemních notebooků nebo stolních počítačů, stejně jako PC v domácnostech,“ dodává Marcin Gaczor.

SSD disky SSDNow V+200 jsou k dispozici s kapacitami 60 GB, 90 GB, 120 GB, 240 GB a 480 GB buď jako samostatné disky, nebo v instalační sadě, která výměnu disku usnadní a urychlí. Sada obsahuje kabely, úchytky, klonovací software a rámeček na původní pevný disk, který je pak možné připojit přes USB pro zálohovací účely – vše, co firemní nebo domácí uživatelé potřebují, aby mohli začít disk SSDNow V+200 používat.

Na SSD disky Kingston se vztahuje tříletá záruka a mají nepřetržitou technickou podporu.

Tiskové zprávy

Diskuse