Microsoft oznámil datum vydání Kinect Star Wars

17. 2. 2012 00:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Microsoft oznámila datum vydání očekávaného titulu Kinect Star Wars společně s hvězdnou limitovanou edicí konzole Xbox 360. Fanoušci Hvězdných válek tak budou moci již 3. dubna přesunout děj z filmových pláten přímo do obývacího pokoje a vstoupit do řádu rytířů Jedi pouze s Kinectem pro Xbox 360.

Microsoft oznámil datum vydání Kinect Star Wars

Společně s titulem „Kinect Star Wars“ pro pohybový senzor Kinect uvede společnost Microsoft také limitovanou edici konzole Xbox 360. Historicky první speciální edice konzole Xbox 360 v sadě se senzorem Kinect obsahuje modro-bílé tělo konzole inspirované robotem R2-D2. Naopak design bezdrátového ovladače byl inspirován jeho věrným androidím druhem C-3PO. Limitovaná edice bude navíc obsahovat exkluzivní taneční mód s C-3PO. Titul Kinect Star Wars podporuje stereoskopické 3D zobrazení.

Dostupnost

„Kinect Star Wars“ společně s limitovanou edicí konzole Xbox 360 bude v České republice dostupný již 3. dubna. Hra bude k dispozici za odhadovanou doporučenou cenu 999 Kč. Limitovaná edice konzole vyjde na odhadovanou doporučenou cenu 10 990 Kč.

Skalní fanoušci Hvězdných válek, kteří si chtějí osvěžit události a atmosféru první epizody, by měli zpozornět. 9. února do českých kin vstoupil film „Star Wars: Epizoda 1 – Skrytá hrozba“ kompletně ve 3D.