Doteková myš Logitech Touch Mouse M600

17. 2. 2012 04:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Logitech představila model Logitech Touch Mouse M600. Myš je zvláštní tím, že má povrch citlivý na dotek, takže můžete intuitivně ovládat kurzor pomocí prstů. Můžete posouvat obraz, ovládat švihem a surfovat pomocí intuitivních dotykových gest.

Doteková myš Logitech Touch Mouse M600

„Lidé si stále více zvykají na navigaci pomocí gest v podobě pohybu konečků prstů, kterou používají na svých smartphonech a tabletech,“ řekl Todd Walker, brand manager ve společnosti Logitech. „Lze říci, že pro mnoho lidí se tato gesta stala druhou přirozeností. Myš Touch Mouse M600 tento vývoj naší komunikace s digitálním světem reflektuje a přináší intuitivní a přirozené ovládání i do oblasti počítačů.“

U nového modelu Logitech Touch Mouse M600 můžete rolovat, ovládat švihem a posouvat kurzor, ať již vaše prsty budou kdekoli na povrchu myši. Díky modernímu designu, jemným hranám a křivkám navrženým pro pohodlné uchopení je držení této dotykové myši příjemné a navíc vypadá skvěle všude, kde budete svůj notebook používat.

Software Logitech Flow Scroll vám poskytuje rolování, které je plynulé – podobně jako u vašich chytrých telefonů s dotykovým displejem. Stačí prst posouvat po povrchu myši citlivém na dotek a zažijete okamžitou, plynulou odezvu s pocitem volnosti, například při rolování webových stránek.

Jedinečný tvar myši byl navržen tak, aby pocit při nejčastějších úkonech – ukazování, klikání a rolování – byl co nejpříjemnější. A jedná se o skvělou volbu pro praváky stejně jako pro leváky: oblasti určené pro klikání lze pomocí softwaru Logitech SetPoint snadno přemapovat. Myš Logitech Touch Mouse M600 je navíc vybavena miniaturním přijímačem Logitech Unifying, díky němuž je možné k počítači připojit až šest kompatibilních zařízení – myší nebo klávesnic – prostřednictvím jediného USB portu. Můžete přidat klávesnici, přepínat mezi různými typy myší, které používáte pro různou práci nebo jako doplněk vašeho životního stylu, aniž byste museli vyměňovat přijímače nebo obětovat další USB port.

Díky hladkému povrchu na spodu myši, vyspělému optickému sledování pohybu a velmi snadnému používání představuje tato štíhlá myš vše, co byste očekávali od značky Logitech – a ještě více.

Myš Logitech Touch Mouse M600 získala ocenění za inovativní design a konstrukci v rámci mezinárodního veletrhu CES 2012 v kategorii počítačových periférií.

Cena a dostupnost

Očekává se, že myš Logitech Touch Mouse M600 bude v Evropě k dostání v polovině února 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 1749 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse