Nokia Lumia 800 také v bílé barvě

16. 2. 2012 21:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia oznámila, že telefon Nokia Lumia 800 bude od konce února dostupný také v bílé barvě.

Nokia Lumia 800 také v bílé barvě

„Nokia Lumia 800 je na českém trhu dostupná jen pár dní a už si získala početnou skupinu příznivců. Ta se ještě rozšíří právě díky nové barvě – nádherné bílé s lesklým povrchem,“ říká Petr Kasa, ředitel Nokia ČR a SR.

Model Nokia Lumia 800 nabízí dokonalý design a nejlepší přístup k sociálním sítím a internetu na jeden dotek. Uživatele potěší snadným seskupováním kontaktů, integrovanou komunikací ve vláknech a Internet Explorerem 9. Telefon nabízí zaoblený 3,7“ AMOLED ClearBlack displej, který plynule přechází do kompaktního těla telefonu. 1,4GHz procesor s hardwarovou akcelerací a grafickým čipem zajistí, že telefon bude za všech okolností bleskově rychlý. Nokia Lumia 800 dále nabízí fotoaparát s optikou Carl Zeiss umožňující okamžité sdílení fotografií, poradí si s HD videem, disponuje 16GB interní uživatelskou pamětí a k dispozici je 25 GB volného místa pro fotografie a hudbu na cloudovém úložišti SkyDrive.

Čeští uživatelé telefonů Nokia Lumia dostanou možnost vybrat si mezi vyhledávačem Bing a lokálním vyhledávačem Seznam.cz, který bude v telefonu též dostupný. Dalším přínosem pro české uživatele je kanál s aplikacemi „Nokia Collection“. Aplikací pro Windows Phone je již přes 50 000 a v takovém množství není jednoduché se orientovat. Čeští experti na aplikace proto v kanálu doporučují ty nejlepší a nejzajímavější.

Orientační cena přístroje v bílé barvě je 12 490 Kč, tedy stejná jako u zbylých tří barevných variant.

Tiskové zprávy

Diskuse