Hollywoodské hvězdy ve hře Syndicate

17. 2. 2012 05:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnosti Electronic Arts a Starbreeze Studios (The Chronicles of Riddick a The Darkness) oznámily, že slavní herci Brian Cox (Agent bez minulosti) a Rosario Dawsonová (Sin City, Muži v černém II) budou předlohami hlavních postav Syndicate, remaku kultovního trháku EA z roku 1993.

Hollywoodské hvězdy ve hře Syndicate

Tito herci převezmou role nelítostných šéfů, kteří v nepříliš vzdálené budoucnosti, ovládané třemi megakorporacemi, řídí největší a nejagresivnější syndikát EuroCorp. Syndicate je originální a brutální sci-fi střílečka z vlastního pohledu, která kombinuje intenzivní rychlou akci ve futuristickém prostředí s inovativními herními mechanismy.

Dawsonová, která se jako herečka proslavila ve snímcích Unstoppable, Sin City a Grindhouse, hraje postavu Lily Drawlové, vycházející hvězdy EuroCorpu. Lily má labilní, konfliktní povahu a zmítá se mezi požadavky svých nadřízených a činností ilegálního odporu proti vládě syndikátů. Je si vědoma skutečnosti, že balancování mezi těmito protiklady bude schopna pouze do doby, než padne a s největší pravděpodobností zemře.

Dalšími hvězdami obsazení videohry Syndicate jsou držitel ceny Emmy Brian Cox (Agent bez minulosti, Trója), jenž hraje Jacka Denhama, a Michael Wincott (Vrána), který propůjčil hlas Julesi Meritovi. Oba zaujímají důležité pozice ve vrcholném managementu organizace EuroCorp. Jack představuje nemilosrdného vládce správní rady, zatímco Jules je vysoce respektovaným, služebně starším agentem, který má na kontě řadu úspěšných operací proti korporaci Aspari.

Syndicate vyjde na českém a slovenském trhu 24. února 2012 na platformách Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Další informace o Syndicate najdete na oficiálních stránkách www.syndicate.ea.com. Pokud se stanete fanoušky Syndicate na Facebooku www.facebook.com/syndicate, získáte možnost stažení exkluzivních remixů titulní skladby původního Syndicate od předních světových DJ’s Skrillexe, Digitalisma a Flux Paviliona.