Tržby e-shopu CZC.cz rostly o 30 % a přesáhly miliardu Kč

16. 2. 2012 21:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Tržby českého e-shopu s počítači a elektronikou CZC.cz zaznamenaly v roce 2011 30% růst oproti roku 2010. Tržby e-shopu dosáhly 1,003 miliardy Kč a staly se tak vůbec nejlepším výsledkem ve více než 13leté historii firmy.

Tržby e-shopu CZC.cz rostly o 30 % a přesáhly miliardu Kč

„V roce 2011 jsme dokončili restrukturalizaci firmy, při které jsme posílili klíčová oddělení. Vedle toho výrazně vzrostla naše marketingová komunikace, zvětšily se skladové zásoby a zrychlila logistika v obsluze zákazníka. Rozšířili jsme také počet našich výdejen o pobočky v Liberci, Ostravě a v Plzni na celkových 10,“ říká Josef Matějka, majitel CZC.cz.

Významný podíl na růstu obratu měly poslední dva kvartály roku a předvánoční nákupy, jak podrobněji komentuje Marek Šalanda:

„V předvánočním období jsme zaznamenali ve srovnání se stejným obdobím roku 2010 o 46 % více objednávek. Tržby nám oproti loňskému vánočnímu období stouply o 59 %. To je obrovský úspěch všech změn, které se za poslední rok kolem CZC.cz udály.“

Další rozvoj čeká CZC.cz i v roce 2012 – v lednu byl spuštěn nový e-shop, na jaře odstartuje od základu přepracovaný věrnostní systém, další posílení čeká marketingovou komunikaci a nezastaví se ani rozšiřování sítě poboček.

Tiskové zprávy

Diskuse