Logitech Wireless Mini Mouse M187 - myš do kapsy

17. 2. 2012 08:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Logitech představila Logitech Wireless Mini Mouse M187, kapesní myš se spolehlivým bezdrátovým připojením. Nová maličká myš přináší volnost bezdrátového připojení a jistotu i spolehlivost ovládání.

Logitech Wireless Mini Mouse M187 - myš do kapsy

Díky své miniaturní velikosti se Logitech Wireless Mini Mouse M187 snadno vejde do kapsy či kabelky. Můžete se navíc rozloučit s kabelem a užívat si bezdrátovou svobodu zajištěnou silným, spolehlivým připojením bez prodlev a výpadků.

Nastavení je snadné a nevyžaduje žádný software. Prostě zasunete tzv. nano receiver do vašeho počítače a můžete začít myš používat. Nano receiver je tak malý, že může zůstat v USB portu vašeho notebooku stále – a v případě, že ho potřebujete odpojit, uschováte ho snadno uvnitř myši. V obou případech se tedy nemusíte obávat, že by se vám přijímač ztratil.

„Myš Logitech Wireless Mini Mouse M187 můžete vzít spolu se svým notebookem kamkoli – a to díky jejím miniaturním, kapesním rozměrům,” řekl Petr Binder, sales manager společnosti Logitech pro Českou republiku a Slovensko. „Tato praktická myš vám díky bezdrátovému připojení dopřeje více volnosti, zároveň však umožní přesnější ovládání než touchpad vašeho notebooku.”

Logitech Wireless Mini Mouse M187 se dodává v několika barvách, takže můžete vyjádřit svůj individuální styl. Navíc získáváte tříletou záruku a spolehlivý produkt vysoké kvality, která ze společnosti Logitech udělala předního světového výrobce doplňků umožňujících lidem připojit se k digitálnímu světu.

Cena a dostupnost

Logitech Wireless Mini Mouse M187 bude v Evropě na trhu v únoru za doporučenou maloobchodní cenu 499 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse