PRADA phone LG 3.0 smarphone

17. 2. 2012 08:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Herec Edward Norton a modelka Daria Werbowy se stali tvářemi celosvětové reklamní kampaně společností LG a PRADA (snímek britského módního fotografa Davida Simse) uvádějící na trh nejnovější smarphone, PRADA phone LG 3.0. Jedná se o třetí telefon z jejich společné dílny.

PRADA phone LG 3.0 smarphone

Kampaň představí předního amerického herce Edwarda Nortona se zářnou filmovou kariérou, hrál ve filmech jako Prvotní strach, Kult hákového kříže, Království nebeské a Klub rváčů. Kromě herectví se věnuje také psaní a režii, spolupracoval například na filmu Neuvěřitelný Hulk. Vedle něho se objeví modelka ukrajinsko-kanadského původu Daria Werbowy, jedna ze světově nejznámějších modelek, která se společností PRADA pravidelně spolupracuje.

Obě osobnosti ztělesňují hodnoty, které jsou sobě vlastní i zařízení PRADA phone by LG 3.0 – stylový vzhled a chytré funkce. Obě hvězdy excelují ve svých oborech a reprezentují styl i obsah. Norton je jako herec navržen na cenu Akademie, zatímco Werbowy drží rekord v počtu absolvovaných módních přehlídek v jedné sezoně, zároveň je to jedna z nejlépe placených modelek posledních let.

Dr. Jong-seok Park, prezident a generální ředitel LG Mobile Communications Company říká: „Jsme potěšeni, že LG spolupracuje s takto úspěšnými lidmi, kteří jsou odrazem našeho telefonu PRADA phone by LG 3.0.”

Norton dodává: „Je příjemné spolupracovat se společnostmi PRADA a LG, obě značky mají výbornou pověst a jsou inovátory ve svých oborech.“

PRADA phone by LG 3.0 kombinuje osobitý styl značky PRADA s inovativními technologiemi společnosti LG. Telefon tak nabízí jeden z největších a nejjasnějších displejů na světě – s úhlopříčkou 4,3“ a jasem 800 nitů. Do stylově čistého designu PRADA zapadá dotykový displej na přední části telefonu, ze zadní části je patrný Saffianyho rukopis. Telefon je proveden v klasické černé barvě. Každý detail byl navrhován s jednoduchou elegancí a přitom s vysokým výkonem díky technologiím společnosti LG. Maximální eleganci završuje štíhlost telefonu – pouhých 8,5 mm s minimem kláves.

Ohromující je rovněž výkon telefonu PRADA phone by LG 3.0. Pohání jej 1GHz dvoujádrový procesor s architekturou dual-channel. Díky dvoupásmové Wi-Fi se telefon připojuje k internetu maximální rychlostí.

K telefonu bude dostupná také řada příslušenství PRADA, jako je stylová kolébka, nebo Bluetooth hands-free. K dispozici bude také množství stylových pouzder a obalů.

Tiskové zprávy

Diskuse