Vodafone nové datové tarify se zvýhodněním pro druhou SIM

4. 3. 2012 00:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone rozšířil nabídku datových tarifů o pět nových. Nové tarify jsou rozděleny podle zařízení, pro které jsou určeny, a podle míry využití datových služeb. Vodafone tak od nynějška nabízí 4 tarify pro internet v mobilu a shodně po dvou tarifech pro internet v tabletu a notebooku. Nově uvádí na trh týdenní datový tarif. Zároveň od 15. března dochází k pětinásobnému navýšení FUP limitu u denního tarifu a souvisejícímu mírnému navýšení ceny tohoto tarifu.

„Dosud v našem portfoliu chyběly tarify pro zákazníky, kteří intenzivněji využívají internet v mobilu a tabletu a naopak méně intenzivně v notebooku. Zákazníkům, pro něž je nabízené FUP příliš nízké, nabízíme možnost FUP ke kterémukoli z tarifů dokoupit,“ říká senior manažer marketingu Pavel Kuhn.

Pro zákazníky, kteří mají aktivní stávající datové tarify, se nic nezmění. Nově bude možné aktivovat i obdobu stávajících tarifů Internet v mobilu (150 MB FUP, 177 Kč), Internet v mobilu naplno (600 MB, 315 Kč) a Připojení na stálo (3GB FUP, 525 Kč). První dva zmíněné pouze mění název na Internet v mobilu Standard a Internet v mobilu Premium.

Výhody datových tarifů Vodafonu:

• Možnost ke všem měsíčním tarifům dokoupit další objem dat (FUP)
• Nelimitujeme FUP po týdnech
• Neúčtujeme poplatek za aktivaci datového tarifu
• Neomezujme maximální rychlost připojení
• Nabízíme výhodnější ceny datových tarifů při koupi v kombinaci s hlasovými a SMS službami

Vodafone počínaje 15. březnem pětinásobně zvyšuje FUP limit u denního tarifu Připojení na den z původních 5 MB na 25 MB. S tím se zvedá o 8 Kč i jeho cena, tj. ze 17 Kč vč. DPH na 25 Kč vč. DPH. Nově obohacuje své portfolio o týdenní tarif (49 Kč/60 MB FUP), vhodný zejména pro uživatele předplacených karet.

Pořídí-li si zákazník ke stávající SIM kartě s aktivovanou Speciální edicí tarifů na míru druhou SIM kartu pro tablet, či modem, získá pro ni datový tarif s 25% zvýhodněním.

Tiskové zprávy

Diskuse