Fujitsu STYLISTIC M532 Android tablet pro práci a zábavu

5. 3. 2012 00:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Tablet STYLISTIC M532 představuje stylové řešení, kterým společnost Fujitsu reaguje na nastupující trend vlastních zařízení (BYOD) a na obavy ředitelů pro informační technologie týkající se bezpečnosti mobilních zařízení. Tablet STYLISTIC M532 pomáhá chránit podnikové sítě před úniky dat na neautorizovaná zařízení, a to jak při práci v podnikové síti, tak prostřednictvím vzdáleného přístupu.

Fujitsu STYLISTIC M532 Android tablet pro práci a zábavu

Podporujeme mobilitu podniků

Nový tablet Fujitsu STYLISTIC M532 poskytuje firemním uživatelům rychlý, snadný a téměř okamžitý mobilní přístup k obchodním informacím. Tento snadno přenosný tablet je velmi univerzální, takže uživatelům v různých prostředích (například na cestách nebo na pracovišti u zákazníka) přibližuje potřebné informace doslova na dosah a umožňuje zapisování poznámek nebo synchronizaci kalendářů a úkolů během schůzek.

Multimediální tablet STYLISTIC vydrží pracovat na baterie celý den a je tak ideálním společníkem od rána do večera.

  • Při práci poskytuje rychlý, snadný a bezpečný přístup do podnikové sítě a k obchodním informacím.
  • Ve volném čase pak lze tablet STYLISTIC stejně snadno použít k zábavě.
  • Tento tablet spojuje bohaté multimediální možnosti se špičkovou výbavou, jako je obrazovka Gorilla Glass nebo velmi rychlý čtyřjádrový procesor.

Maximální produktivita na cestách

Multimediální tablet Fujitsu STYLISTIC je ideálním klientským zařízením pro vytížené profesionální pracovníky:

  • Přístup k systémům VDI (Virtual Desktop Infrastructure) zajišťuje maximální produktivitu kdekoli a kdykoli.
  • Umožňuje bezpečný přístup k podnikovým aplikacím a důvěrným datům, aniž byste museli mít obavu z neoprávněného úniku informací.
  • Podnikové softwarové aplikace, včetně prohlížeče dokumentů Office, jsou předinstalovány a připraveny k použití.
  • Své obchodní kontakty budete mít vždy po ruce díky úplné synchronizaci se servery Microsoft Exchange a globálním adresářům.
  • Nativně podporuje prostředí Citrix, VMware a Microsoft Virtual Desktop Infrastructure.

S váhou pouhých 560 gramů a díky řadě funkcí je multimediální tablet STYLISTIC M532 skvělým společníkem. Disponuje integrovaným rozhraním 3G/UMTS, snadnou navigací díky vestavěnému modulu GPS, kapacitní obrazovku s podporou více dotyků nebo předním i zadním fotoaparátem umožňujícím pořizování působivých videozáznamů. Nejnovější verze operačního systému Android 4.0 podtrhuje jednoduchost použití tabletu, podporuje bezproblémové zpracování více úloh současně a umožňuje uživatelům přizpůsobit vzhled a chování jejich zařízení.

Ideální společník pro volný čas

Po skončení práce se tablet Fujitsu STYLISTIC stane ideálním společníkem pro volný čas, který poskytuje:

  • Bohaté multimediální možnosti a přístup ke stovkám tisíc aplikací a užitečných doplňků pro systém Android.
  • Vysoký výkon, který přináší nevšední zážitky, ať už se jedná o přehrávání streamovaného videa, sdílení novinek na Facebooku nebo brouzdání po internetu.
  • Podporu technologie DLNA, se kterou lze obraz z tabletu STYLISTIC M532 snadno zobrazit na ploché televizi nebo projektoru.

Dieter Heiss, vedoucí oddělení systémů pro pracoviště, Fujitsu Technology Solutions:

„Při výběru tabletu již profesionální uživatelé nemusí dělat kompromisy ani používat dvě různá zařízení – jedno pro práci a druhé pro zábavu. Fujitsu STYLISTIC M532 je první tablet, který spojuje to nejlepší z obou světů. Při práci se jedná o bezpečné, vysoce mobilní zařízení, které rozšiřuje podnikovou síť. Ve volném čase jej pak lze využít jako ideálního multimediálního společníka.“

Tento první multimediální tablet společnosti Fujitsu se systémem Android určený pro práci i soukromé použití by měl být na českém a slovenském trhu k objednání od 1. března 2012. Cena by se měla pohybovat od 549 EUR v závislosti na zemi.

Tiskové zprávy

Diskuse