Huawei MediaPad 10 FHD tablet - 10 palců, 4 jádra

5. 3. 2012 14:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Huawei představil na konferenci Mobile World Congress 2012 první 10palcový čtyřjádrový tablet na světě. HUAWEI MediaPad 10 FHD je vysoce výkonný tablet s bezkonkurenční výbavou pro audiovizuální zábavu. Používá čtyřjádrový procesor Huawei s taktem 1,5 GHz, operační systém Google Android 4.0 a 10palcový displej IPS s vysokým rozlišením.

Huawei MediaPad 10 FHD tablet - 10 palců, 4 jádra

„Většina spotřebitelů používá tablety pro zábavu, tedy pro hraní her, sledování multimediálního obsahu, procházení internetu a čtení elektronických knih,“ řekl Richard Yu, předseda představenstva společnosti Huawei Device. „HUAWEI MediaPad 10 FHD jsme vytvořili tak, aby exceloval ve všech zábavních funkcích včetně rychlosti, výdrže, procházení webu, vysokého rozlišení displeje a kvalitního zvuku. To vše jsme zabalili do kompaktního a přenosného krytu.“

HUAWEI MediaPad 10 FHD je nejrychlejší čtyřjádrový tablet na trhu. Používá proprietární čtyřjádrový procesor Huawei K3 s taktem 1,5 GHz, nejmenší čtyřjádrový procesor na trhu. Díky integrovanému grafickému procesoru poskytuje neskutečně rychlé zpracování s podporou 3D grafiky, takže se ideálně hodí pro videoklipy ve vysokém rozlišení nebo graficky náročné 3D hry. HUAWEI MediaPad 10 FHD umožňuje přistupovat k mobilní síti rychlostí až 84 Mb/s (HSPA+ 21/42/84Mbps) a podporuje řadu síťových standardů včetně LTE.

Audiovizuální funkce tabletu HUAWEI MediaPad 10 FHD přinášejí uživatelům zcela nové zábavní zážitky. Jeho IPS displej s nejvyšším rozlišením na trhu 1920 x 1200 pixelů, který podporuje vícedotykové ovládání, dává uživatelům vrcholné vizuální zážitky. HUAWEI MediaPad 10 FHD používá zvukovou technologií Dolby Surround, a tak uživatelům nabízí dokonalý požitek při hraní her, sledování HD filmů nebo poslechu hudby. HUAWEI MediaPad 10 FHD je na zadní straně vybaven 8megapixelovým fotoaparátem s automatickým zaostřováním a sekundární 1,3megapixelovou čelní kamerkou. Díky 2 GB kapacitě operační paměti RAM je možné snadno nahrávat a ukládat fotky a videa ve vysokém rozlišení.

Design tabletu HUAWEI MediaPad 10 FHD se drží stejného principu jako všechny produkty Huawei: elegance, jednoduchosti a snadného ovládání. Kryt tabletu HUAWEI MediaPad 10 FHD je vyroben z jediného kusu módní hliníkové slitiny, jež mu dává lesklý a světlý vzhled. Tablet je tenký 8,8 mm a váží pouhých 598 g, což uživatelé ocení při používání i přenášení. HUAWEI MediaPad 10 FHD představuje čtvrtou generaci tabletů společnosti Huawei po modelech S7, S7 Slim a MediaPad (Android Honeycomb). Na světovém trhu bude HUAWEI MediaPad 10 FHD k dispozici ve druhém čtvrtletí 2012.

Tiskové zprávy

Diskuse