Iiyama ProLite T2233MSC - profesionální multi-touch panel

6. 3. 2012 14:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Monitor iiyama ProLite T2233MSC je 22 palcový Full HD monitor (1920 x 1080) s multi-touch ovládáním. Je vyroben za použití kapacitní technologie (projected capactive), která se využívá i u smartphonů. Díky skleněné vrstvě garantuje trvanlivost a odolnost proti poškrábání. Navíc případné škrábance nemají vliv na dotykové funkce. Šasi je též v jedné rovině se sklem matrice. Monitor je vybaven vstupy DVI i VGA a též USB portem pro připojení dotykového rozhraní.

Iiyama ProLite T2233MSC - profesionální multi-touch panel

Novou sérii multi-touch displejů uvádí na trh japonská společnost iiyama ve spolupráci s českým IT distributorem, společností AT Computers. První novinkou je model ProLite T2233MSC, který je postaven na kapacitní dotykové technologii.

ProLite T2233MSC detekuje současně dva prsty na obrazovce a ideálně se tak hodí pro širokou škálu moderních aplikací. Můžete surfovat na webu, kreslit na několika monitorech současně, psát e-maily přímo na obrazovce či využívat monitor při úpravě fotografií a jiných grafických pracích.

Podobně jako na ostatní iiyama monitory je i na model ProLite T2233MSC poskytována tříletá záruka a k dispozici je za přibližně 14 000 Kč bez DPH.

Technické parametry:

Typ LCD panelu: TN