Datum vydání Medal of Honor Warfighter

8. 3. 2012 00:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Studio Danger Close Games společnosti Electronic Arts oznámilo datum vydání nového titulu Medal of Honor Warfighter, který se objeví 23. října 2012. Hra navazuje na první titul restartované série Medal of Honor z roku 2010, který přenesl děj z období druhé světové války do válkou rozvráceného Afghánistánu a jako hlavní hrdiny představil příslušníky elitních amerických jednotek Tier 1.

Datum vydání Medal of Honor Warfighter

Nový díl Medal of Honor opět přinese mise inspirované skutečnými bojovými operacemi. Ať už jde o záchranu rukojmích na Filipínách nebo eliminaci pirátských útoků u somálského pobřeží, Warfighter předvede nejmodernější techniku boje proti současným formám terorismu. Na tvorbě hry se opět podíleli příslušníci jednotek Tier 1. Nabízí agresivní, drsný a autentický herní systém, v němž hráči ochutnají denní chléb nejlepších a nejdisciplinovanějších vojáků na světě.

Děj Medal of Honor Warfighter je osobním příběhem příslušníka amerických jednotek Tier 1 s přezdívkou Kazatel (Preacher), jenž se po ukončení tajných misí v zahraničí vrací domů k rodině. Když je však přes státní hranici převezena výbušnina s názvem PETN, Kazatel je spolu se svými spolubojovníky znovu vyslán do akce s cílem tuto hrozbu eliminovat.

Hráči, kteří si předobjednají Limitovanou edici Medal of Honor Warfighter*, získají postavu odstřelovače jednotek Tier 1 SEAL amerického námořnictva v den uvedení do prodeje. Tento odemykatelný bonus pro multiplayer uspoří hráči zhruba 40 hodin herního času, které by ke zpřístupnění postavy ve hře potřeboval. Předobjednávat lze již nyní na portálu Origin.com a u dalších vybraných prodejců.

V multiplayeru mohou hráči z některých zemí reprezentovat své příslušníky jednotek Tier 1. Medal of Honor Warfighter zahrnuje 12 různých jednotek Tier 1 z několika zemí, mj. australských SASR, britských SAS, německých KSK či polských GROM. Vůbec poprvé v historii série představí titul mnohonárodnostní oddíl Tier 1 „modří-vs-modří“, kde si to nejlepší z nejlepších profesionálních vojáků světa rozdají v online soutěži.

S využitím výkonu herního enginu Frostbite 2 vyvíjí Medal of Honor Warfighter studio Danger Close Games se sídlem v kalifornském Los Angeles. Titul bude celosvětově uveden do prodeje 23. října 2012 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Další informace naleznete na oficiálních stránkách www.medalofhonor.com nebo sociálních sítích www.facebook.com/medalofhonorczsk a www.twitter.com/medalofhonor.

* Platí podmínky a omezení. Podrobnosti viz www.medalfohonor.com/limited-edition-details.

Tiskové zprávy

Diskuse