Coral City - hra od českého vývojáře pro Android

11. 3. 2012 17:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Český vývojářský tým Lonely Sock vydává svůj první herní titul pro chytré mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android - Coral City (Korálové město). Novinka ponoří hráče do hlubokých oceánských vod, kde objevují a tvoří nový svět.

Coral City - hra od českého vývojáře pro Android

Coral City je simulací stavění města na dně oceánu. Je vytvořena tak, že si získá srdce hráčů všech věkových skupin, kteří mají rádi strategické hry a chtějí mít hru stále v kapse. Coral City nabízí inovativní způsob hraní a bude neustále vylepšována a doplňována o nové funkce. Uživatelé rychle zjistí, že aplikace nabízí velmi originální a roztomilý směr, který se liší od většiny titulů na platformě Android.

"Vydali jsme se cestou vývoje zcela nového - jedinečného, zábavného a návykového titulu pro volný čas. Rozhodli jsme se pro konstrukci hry, kterou mohou hrát i naprostí začátečníci, zkrátka model „nainstaluj a hraj“. Během hraní teprve uživatel přirozeně poznává všechny pokročilé funkce a mechanizmy," říká Juraj Chrappa, generální ředitel společnosti Lonely Sock. „Náš tým zkušených vývojářů vytvořil, rozpohyboval a přivedl k životu vlastní podmořský svět Coral City".

Mezi hlavní vlastnosti nové české hry patří:

  • Jednoduchý začátek - vytvoření vlastního města a zahájení jeho výstavby
  • česká a anglická jazyková mutace, v budoucnu další
  • Snadný intuitivní vstup do hry pro a postupné poznávání pokročilých funkcí
  • Plně funkční hra je zdarma na Google Play (Android Market), urychlit a vylepšit některé funkce lze snadným drobným nákupem
  • Pro hraní bez přístupu k internetu je k dispozici „offline mód“
  • Pokročilá grafika a animace s plnou funkčností na většině běžných zařízení

Požadavky na systém:

  • OS Android 2.2
  • Rozlišení displeje minimálně 800x480

O společnosti Lonely Sock:

Lonely Sock je nově vzniklá česká společnost se sídlem v Praze, která se zaměřuje na vývoj mobilních společenských her, postavených na nejrozšířenější mobilní platformě – systému Android. Své hry vytváří na modelu „freemium“, což je obchodní model plně funkční hry zdarma s možností nákupu urychlení a rychlejšího vylepšení funkcí. Tým se skládá z devíti zkušených vývojářů herního průmyslu se zkušenostmi u Disney Mobile, Electronic Arts a dalších globálních společností. Společnost Lonely Sock je financována ze soukromých zdrojů. Lonely Sock logo a všechny ostatní obchodní známky zde použité, které jsou uvedeny na lonelysockgames.com, jsou majetkem společnosti Lonely Sock s.r.o. a mohou být registrovány v některých zemích. Další produkty a názvy použité v tomto dokumentu mohou být ochrannými známkami jejich příslušných vlastníků.

Tiskové zprávy

Diskuse