Mass Effect 3 v prodeji v ČR

11. 3. 2012 18:28    Rubrika: Tiskové zprávy

V příběhu Mass Effect 3 jsou hráči vrženi do totální galaktické války o znovudobytí Země a záchranu celé galaxie. Ujmou se role velitele Sheparda, ostříleného veterána, ochotného udělat cokoli pro zničení prakticky nezastavitelného nepřítele. Mass Effect 3 rovněž obsahuje systém Galaxy at War, v jehož rámci mohou hráči bojovat na více frontách. Jeho součástí je pro sérii premiérový kooperativní multiplayer a dvě aplikace exkluzivně pro iOS – střílečka z pohledu třetí osoby Mass Effect Infiltrator a Mass Effect 3 Datapad. Postup v obou těchto aplikacích se přímo promítne do hlavní kampaně a pomůže Shepardovi zmobilizovat síly v celé galaxii.

Mass Effect 3 v prodeji v ČR

Divize BioWare společnosti Electronic Arts oznámila zahájení prodeje Mass Effect 3 v Česku a na Slovensku ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Netrpělivě očekávaná videohra sbírá pozitivní kritiky především za propracovaný příběh a adrenalinovou akci. PC verze Mass Effect 3 je hratelná od 9. března 2012.

Studio BioWare rovněž vydalo obsahový balíček ke stažení s názvem Mass Effect 3: From Ashes. Ten je běžně součástí Sběratelské edice Mass Effect 3 N7 a edice Mass Effect 3 Digital Deluxe Edition, ale BioWare nyní nabízí toto napínavé nové dobrodružství samostatně všem fanouškům, kterým se nepodařilo sehnat ani jednu ze speciálních edicí. Mass Effect 3: From Ashes lze zakoupit na Xbox LIVE (Xbox 360), PlayStation Network (PlayStation 3) a PC za cenu 215 Kč nebo 800 Microsoft Points.

V příběhu Mass Effect 3: From Ashes se velitel Shepard dozví o existenci pradávného protheanského artefaktu, který by mohl zvrátit poměr sil ve válce o znovudobytí Země. Hráči se vydají na nebezpečnou misi krátce před úplným obsazením Země s cílem získat tuto klíčovou součást ztracené technologie. Odletí do vzdálené lidské kolonie, kde musí artefakt najít dříve než agenti tajemné organizace Cerberus, která se jej hodlá zmocnit pro uskutečnění vlastních plánů.

Další informace o sérii Mass Effect naleznete na stránkách www.masseffect.com, www.bioware.com nebo www.facebook.com/masseffect.czsk. Aplikace Mass Effect Infiltrator je nyní v prodeji za cenu \$6.99 v obchodě App Store ve verzi pro iPad, iPhone a iPod touch nebo na webu www.itunes.com/appstore. Aplikace Mass Effect 3 Datapad App bude k dispozici volně ke stažení.

Tiskové zprávy

Diskuse