Star Wars: The Old Republic - víkend na zkoušku zdarma

13. 3. 2012 22:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Počínaje tímto čtvrtkem se mohou vrhnout do světa Star Wars: The Old Republic v první víkendové zkušební verzi (The Weekend Pass Free Trial). Tato časově omezená nabídka poskytne všem hráčům, kteří ještě nemají účet pro Star Wars: The Old Republic, šanci vyzkoušet si tuto příběhovou MMO od EA, BioWare a LucasArts po dobu až čtyř dnů zdarma, bez nutnosti dokládat případný budoucí způsob platby.

Star Wars: The Old Republic - víkend na zkoušku zdarma

Účastníci víkendového zkušebního období se budou moci vydat na úvodní dobrodružství každé z osmi herních tříd a prozkoumat svět jejich původu i hlavní svět jejich frakce. Hráči s víkendovou vstupenkou získají také možnost utkat se s dalšími hráči v PvP Warzones nebo spojit síly s přáteli a zahrát si dva z úvodních flashpointů jejich frakce - The Esseles a The Black Talon.

„The Weekend Pass Free Trial“ začíná ve čtvrtek 15. března v 6:01 SEČ a končí v pondělí 19. března v 8:00 SEČ. Hráči se mohou registrovat a zakládat si účty od 15. března. Více informací najdete na www.StarWarsTheOldRepublic.com/weekendpass. Dění okolo hry můžete dále sledovat na www.twitter.com/swtor nebo www.facebook.com/starwarstheoldrepublic.

Co to je Weekend Pass Free Trial?

Weekend Pass Free Trial vám umožní vyzkoušet si Star Wars: The Old Republic na víkend zcela zdarma. Tento program je dostupný pouze pro nově založené účty. Pokud již patříte mezi platící hráče anebo jste zrovna součástí jiného trial programu, pak vám Weekend Pass Free Trial nebude zpřístupněn. V opačném případě si můžete hru stáhnout a zahrát až po dobu čtyř dní. Začátek každého Weekend Pass Free Trial naleznete na stránkách Weekend Pass Free Trial , jež jsou umístěny na www.StarWarsTheOldRepublic.com/weekendpass.

Kdo si může Weekend Pass Free Trial vyzkoušet?

Kdokoliv, kdo ještě nemá ve Star Wars: The Old Republic aktivní herní účet. Na každý nově založený účet lze uplatnit pouze jeden Weekend Pass Free Trial a nemůžou se jej zúčastnit hráči, kteří jsou momentálně součástí jiného trial programu.

Musím si hru předplatit, abych si mohl Weekend Pass Free Trial vyzkoušet?

K hraní Weekend Pass Free Trial není třeba vyplňovat či zadávat platební možnosti a detaily. Ovšem během hraní není problém kdykoliv uplatnit Herní kartu anebo si zaplatit předplatné, abyste se okamžitě mohli pustit do plnohodnotného a neomezeného herního zážitku. Po zaplacení předplatného anebo zadání Herní bude nevyužité období Weekend Pass Free Trial ukončeno.

Omezení pro Weekend Pass Free Trial

  • Vaše herní postava nemůže překročit 15. zkušenostní úroveň. Jakmile této mety hráč dosáhne, bude o tom informován skrz herní upozornění a chat zprávu.
  • Vaše herní postava se může pohybovat pouze ve startovních lokacích, v hlavních městech, na flotilách, ve všech Warzónách a také v prvním Flashpointu. V případě opuštění stanovených herních lokací se okamžitě objeví zpráva upozorňující na opuštění vyhrazených prostor.
  • Vaše postava nebude moct používat hlavní chat, obchodní chat a PvP chat. K dispozici bude pouze lokální chat, skupinový chat, guildovní chat a přímé zprávy hráčům (tzv. „whispers“)
  • Vaše postava nebude moct posílat herní maily (a ani na ně odpovídat) ostatním hráčům ve zkušebním období. Nicméně přijímat herní maily zakázáno mít nebude.
  • Vaše postava nebude moct využívat Galactic Trade Network (mezigalaktická obchodní síť) a obchodování s jinými hráči také nebude povoleno.
  • Účastníci programu Friends Trial budou mít možnost vylepšit si své Crew Skills až na 40. úroveň.
  • Vaše postava nebude získávat zkušenostní body pro systém Legacy.

Bude postava po skončení Weekend Pass Free Trial zrušena?

V momentální době se neplánuje mazání postav, které byly vytvořeny během Weekend Pass Free Trial. V případě pozdější koupě hry tak vaše bude znovu aktivní a vy budete moct pokračovat přímo tam, kde jste skončili. Autoři si nicméně vyhrazují právo na smazání postavy z trial programu bez dřívějšího upozornění.

Co se stane s účtem po skončení zkušebního období?

Váš účet bude u nás evidován jako neaktivní, dokud nedojde k jeho úplnému zrušení z vaší strany.

Tiskové zprávy

Diskuse