Warp je možno stáhnout pro PlayStation 3 a PC

13. 3. 2012 23:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Nezávislé vývojářské studio Trapdoor a divize EA Partners společnosti Electronic Arts oznámily vydání nové sci-fi stealth akční logické videohry Warp, kterou je nyní možné stahovat na PC a od zítřka také na evropské PlayStation Network (PlayStation 3).

Warp je možno stáhnout pro PlayStation 3 a PC

Warp představuje milého, ale zároveň velmi nebezpečného oranžového mimozemšťana jménem Zero, který hodlá vyrovnat jeden velký nevyřízený účet. Krutí vědci jej vězní na podvodní základně a provádí na něm pokusy a Zero musí prchnout za použití řady mimozemských schopností – přenosu, exploze, ozvěny, proměny a výstřelu.

Předností videohry Warp je dynamický herní systém, kde si hráč může vybrat, zda se začne bezhlavě mstít na všech osobách na základně, nebo se skryje a pečlivě naplánuje průchod každou úrovní nepozorovaně, bez zbytečného zabíjení. Warp boří tradiční schémata videoher chytrým a intuitivním herním systémem s řadou logických prvků, kde se hráč musí rozhodnout, jak překoná překážky a zkombinuje své schopnosti tak, aby uspěl ve výzvách a na žebříčcích hodnocení.

Tiskové zprávy

Diskuse