Ministerstvo spravedlnosti ČR telefonuje s Vodafonem

14. 3. 2012 14:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone získal nového významného zákazníka z oblasti státní správy. Je jím resort Ministerstva spravedlnosti se všemi svými složkami, jako je například Vězeňská služba ČR, či soudy a státní zastupitelství. Více než čtyři tisíce SIM karet resortu spravedlnosti začalo telefonovat s Vodafonem 1. února. Odhadovaná částka, kterou tímto rozhodnutím celý resort za čtyřleté období trvání kontraktu ušetří, je 44 miliónů Kč bez DPH, tedy přes 65 % dosavadních nákladů. Mezi další významné zákazníky Vodafonu ze segmentu státní správy patří Hasičský záchranný sbor ČR, Správa Pražského hradu, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy či Plzeňský kraj se všemi organizacemi.

Ministerstvo spravedlnosti ČR telefonuje s Vodafonem

„Podíl Vodafonu na mobilních službách ve státní správě kontinuálně roste. Oproti minulému roku vzrostl ze 4 % na 6,9 %. Jsem přesvědčen, že je to díky individuálnímu přístupu ke každému novému klientovi a nabídce služeb šitých na míru,“ říká Tomáš Linhart, senior manažer prodeje pro zákazníky z veřejné správy.

„Nabídka Vodafonu byla ve výběrovém řízení bezkonkurenční, znamená pro nás významné snížení nákladů na telekomunikační služby,“ uvedl náměstek ministra Ing. arch. Pavel Kasík z Ministerstva spravedlnosti.

Vodafone bude Ministerstvu spravedlnosti a složkám jeho resortu dodávat mobilní služby firemního řešení OneNet.

Vodafone nabízí úspěšně své telekomunikační služby v pevné a mobilní síti Veřejné správě ČR od nejmenších obcí přes regionální správu až po ministerstva a další ústřední orgány státní správy s celostátní působností.

Tiskové zprávy

Diskuse