Business Intelligence Conference 2012

28. 3. 2012 22:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Po úspěchu loňské premiéry pořádá společnost EXPONET 17. dubna 2012 druhý ročník Business Intelligence Conference v kongresovém centru U Hájků v Praze. Konference nabídne širokou škálu novinek, produktů a technologií z oblasti Business Intelligence i možnost osobních konzultací účastníků konference s odborníky a dodavateli řešení.

Business Intelligence Conference 2012

Účastníci se například dozvědí vše podstatné o Power View (nový tzv. samoobslužný BI nástroj v SQL Server 2012) přímo od produktového manažera společnosti Microsoft Roberta Havránka .

Jak se vypořádat s obrovsky rychlým nárůstem dat a jak proměnit tuto hrozbu v potenciální výhodu? To poradí Vladimír Kyjonka, BI Advisor ze SAS Institutu ČR.

Mnoho odborníků hledá odpověď na zásadní otázku, jak vybrat ten správný nástroj a jaké mohou být jeho skutečné přínosy. Odpověď jim pomůžou najít zástupci společnosti KOMIX, s.r.o. , a to i v živé ukázce na příkladu praktického využití systému BI např. v oblasti obchodu.

Erik Caha a Miloslav Peterka z BI Experts, s.r.o. ukáží, jak dál pokračovat v řešení Business Intelligence i nad rámec Power View, přitom stále využívat funkcí v nových edicích MS SQL Server a třeba vše skloubit s celopodnikových zpravodajstvím.

A jak rychle z dat získat užitečné informace? Tomáš Pour, výkonný ředitel společnosti Alvila Systems navíc bude přednášet o tom, jak v těchto informacích najít potenciál pro další rozvoj. Přesvědčí účastníky o tom, že od nynějška budou datové analýzy snazší než kdykoliv předtím.

Celý odborný program zakončí přednáška Luboše Bednáře na téma Řízení kvality dat prostřednictvím SQL Serveru 2012, ve které se účastníci mj. dozvědí, že každá organizace může zlepšit své fungování, pokud je řízena na základě přesných a relevantních informací.

Registrace je již otevřena.

Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na www. bicon.cz

Tiskové zprávy

Diskuse