Reproduktor Logitech UE s funkcí AirPlay nabídne streamování

4. 4. 2012 23:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Logitech představila reproduktorový systém Logitech UE Air Speaker s funkcí AirPlay od společnosti Apple. Nový reproduktorový systém využívá funkci AirPlay umožňující bezdrátový streaming hudby z iTunes a z přístrojů iPhone, iPad a iPod touch.

Reproduktor Logitech UE s funkcí AirPlay nabídne streamování

„Vznikla nová skupina hudebních fanoušků, pro něž jsou iPady a iPhony hlavním centrem pro poslech hudby,“ řekl Rory Dooley, hlavní viceprezident hudební divize ve společnosti Logitech. „Vytvořili jsme proto reproduktory Logitech UE Air Speaker, abychom těmto lidem nabídli skvělý zvukový zážitek, jenž bude slučovat výhody snadného streamingu hudby s fantastickým zvukem. Díky stylovému, modernímu designu, snadnému nastavení a excelentnímu zvuku budou reproduktory Logitech UE Air Speaker vypadat a znít úžasně v jakékoli místnosti v domě nebo v bytě.“

Reproduktory Logitech UE poskytují čistý, nerušený hudební zážitek, kdekoli si budete přát. Nový reproduktorový systém Logitech UE Air Speaker kombinuje hluboké zkušenosti společnosti Logitech v oblasti domácího audia a prověřenou profesionalitu značky Ultimate Ears, která se vždy zaměřovala na to, jak uši milovníků hudby naplnit zvukem nejvyšší kvality, a výsledkem jsou reproduktory se špičkovými vlastnostmi ve stylovém designu. Model Logitech UE Air Speaker má jemné křivky a elegantní provedení v černém klavírním laku a bude tak ozdobou jakékoli místnosti, přičemž jeho jedinečně vyladěná akustika naplní i větší prostor překvapivě prokresleným stereo zvukem.

Nastavení je snadné: stačí vložit iPad®, iPhone® nebo iPod touch® do dokovacího konektoru a postupovat podle pokynů na displeji, které vás provedou stažením aplikace Logitech UE Air, pak zadáte heslo vaší Wi-Fi® sítě – a můžete začít poslouchat.

Jakmile je tento jednorázový proces dokončen, připojí se k reproduktorům okamžitě jakýkoli iPhone4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (druhé, třetí, nebo čtvrté generace), iPad, iPad2 nebo iPad (třetí generace) s operačním systémem iOS 4.2 nebo novějším anebo jakýkoli počítač Mac či PC ve vaší síti s nainstalovaným iTunes verze 10.1 nebo vyšší. Navíc díky konektoru Apple Dock Connector můžete během poslechu hudby svůj iPad, iPhone nebo iPod dobíjet.

Reproduktorový systém Logitech UE Air Speaker získal ocenění za inovativní design a konstrukci v rámci mezinárodního veletrhu CES 2012 v kategorii bezdrátových příslušenství pro mobilní telefony.

Cena a dostupnost

Očekává se, že reproduktorový systém Logitech UE Air Speaker bude ve Spojených státech i v Evropě k dostání od dubna 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 349 € (8699 Kč). Zákazníci z České republiky si mohou v následujících měsících reproduktory zakoupit pouze na oficiálním eshopu společnosti Logitech.

Tiskové zprávy

Diskuse