POPCORN HOUR C-300 - tiché multimediální centrum domácí zábavy

5. 4. 2012 22:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Jedná se o multimediální přehrávač, který navazuje na úspěch předchozích modelů. Může nahradit domácí DVD přehrávač či rekordér a umí jednoduše přehrávat velké množství video a hudebních souborů uložených jak ve svých útrobách, tak i na všech zařízeních, která jsou právě připojena k domácí síti ať už pomocí kabelu nebo bezdrátové Wi-Fi sítě. Díky přímému přístupu z menu k množství aplikací mají uživatelé opravdu široký výběr zábavy.

POPCORN HOUR C-300 - tiché multimediální centrum domácí zábavy

Přijdete se svým notebookem ze školy nebo práce, otevřete ho a můžete si vychutnat všechny na něm uložené oblíbené písničky nebo nově stažená videa prostřednictvím velké televize a reprosoustavy, která ozvučuje váš obývací pokoj. POPCORN HOUR C-300 si dobře poradí i s formáty titulků a nezastaví ho ani moderní obrazové formáty 3D. Jeho využití je tedy opravdu všestranné a toto zařízení se tak stane centrem digitální domácnosti. Kromě geniální funkčnosti zapadne POPCORN HOUR C-300 elegantně do televizního stolku k ostatním zařízením.

Displej pro snadnou navigaci

S uživatelem komunikuje HD přehrávač pomocí 3.2" TFT barevného displeje, který znázorňuje základní údaje o přehrávání a stavu. Ovládání usnadňuje dálkový ovladač, který je součástí balení. K Vaší domácí síti můžete přehrávač připojit pomocí ethernet 10/100/1000 Mbps Gigabit portu.

Přehrávač i domácí datové úložiště

Pokud budete chtít použít POPCORN nejen jako síťový přehrávač, ale i jako DVD či Blu-Ray přehrávač a rekordér, jednoduše do něj vložíte tenkou DVD nebo Blu-Ray Disc mechaniku a pevný disk, případně do zadního USB portu televizní digitální tuner. Pokud je do POPCORNu vložen pevný disk, poskytuje navíc funkci zabezpečeného osobního datového úložiště (NAS), ke kterému může uživatel prostřednictvím internetu přistupovat z kteréhokoli místa na světě.

POPCORN HOUR C-300 se chlubí výkonným chipsetem Sigma Designs tikajícím na frekvenci 800 MHz, který je podporován 512 MB DDR2 operační pamětí. Audio a video výstupy reprezentují kromě jiného HDMI, komponentní a kompozitní výstup a také digitální optický výstup. Dále díky pěti USB slotům můžete připojit další zařízení, včetně dalších externích pevných disků.

Tiskové zprávy

Diskuse