Sony Mobile Communications s novým ředitelem pro trhy střední Evropy

5. 4. 2012 22:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Mobile Communications představuje Tibora Wagnera na pozici nového ředitele pro trhy střední Evropy. Jeho úlohou bude rozvíjet trhy mobilních telefonů v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku.

Sony Mobile Communications s novým ředitelem pro trhy střední Evropy

Wagner přichází z globálního vedení společnosti Sony Ericsson, kde byl zodpovědný za strategickou spolupráci se skupinou Deutche Telekom. Během své kariéry osm let řídil obchodní aktivity společností Ericsson a Sony Ericsson ve střední a východní Evropě, zastupoval společnost Sony Ericsson v rámci globální spolupráce se skupinou Hutchison a v letech 2009 až 2011 byl také generálním ředitelem italské pobočky společnosti.

„Věřím, že nová řada smartphonů od Sony a synergie s ostatními produkty Sony nám poskytne nové obchodní příležitosti na všech trzích střední Evropy a zákazníky Sony obohatí o skvělé nové zážitky,” uvedl Tibor Wagner.

Tibor je občanem Maďarska a jeho působiště bude střídavě Varšava a Budapešť. Je otcem dvou dětí a svůj volný čas tráví poslechem jazzové a rockové hudby, běháním a jízdou na motorce.

Tiskové zprávy

Diskuse