Toshiba představuje novou řadu přehrávačů Blu-ray Disc

10. 4. 2012 18:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Toshiba Europe GmbH představila novou řadu Blu-ray Disc přehrávačů pro rok 2012. Tři nové modely nabízejí nejvyšší kvalitu obrazu v rozlišení Full HD a přehrávání internetového obsahu, přičemž na vrcholu nabídky stojí Blu-ray 3D přehrávač Toshiba BDX4350KE.

Toshiba představuje novou řadu přehrávačů Blu-ray Disc

Toshiba BDX1300KE a BDX2300KE poskytují kvalitu rozlišení Full HD 1080p, BDX4350KE přidává možnost přehrávání 3D obsahu. Dva posledně jmenované modely dále umožňují přístup k prémiovému obsahu internetu a podporují služby DLNA Certified™ Digital Media Player (DMP). Oba jsou připraveny na přístup k internetu i pomocí bezdrátové sítě Wi-Fi®. Toshiba REGZA-LINK ® (HDMI-CEC ®) umožňuje uživatelům ovládat všechny nové Toshiba Blu-ray™ přehrávače stejným dálkovým ovládačem jako jiná HDMI-CEC® kompatibilní televizory nebo další komponenty systému domácí zábavy. Kromě toho mohou zákazníci ovládat všechny novinky také pomocí aplikace Toshiba AppsConnect, která je k dispozici pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android. Modelová řada Toshiba Blu-ray Disc™ přehrávačů se na evropský trh dostane postupně ve druhém a třetím čtvrtletí 2012.

Vysoká kvalita obrazu a zvuku jako v kině

Všechny tři Toshiba Blu-ray Disc™ přehrávače poskytují rozlišení Full HD 1920x1080p. Zvuk Dolby® True HD doplní jakýkoli obsah z Blu-ray™ disku tou pravou jiskrou. Na vrcholu modelové řady stojí 3D přehrávač Blu-ray™ Toshiba BDX4350KE, který zvyšuje hodnotu zábavy možností přehrávání realistického obsahu Blu-ray 3D™.

Internetové připojení pro snadný přístup k webovému obsahu

Přehrávače Toshiba BDX2300KE a BDX4350KE nabízejí přístup k internetovému obsahu, což umožní uživatelům vychutnat si nejnovější trháky z Acetrax™, sledovat miliony videí ze serveru YouTube nebo prohlížet vlastní fotografická alba Picasa. Díky podpoře DLNA Certified™ Digital Media Player (DMP) umí oba přístroje přehrávat také videa, hudbu a fotografie uložené na jiných kompatibilních zařízeních v rámci domácí sítě. Připojení k síti a internetu je zajištěno prostřednictvím portu Ethernet nebo volitelného Toshiba Wi-Fi® USB adaptéru (prodává se samostatně).

Blu-ray Disc™ přehrávače Toshiba si poradí s mnoha formáty

Všechny Toshiba Blu-ray Disc™ přehrávače podporují také disky formátu audio CD a DVD. USB port umožňuje uživatelům snadné připojení externího paměťového zařízení a přehrávání souborů uložených ve formátech MKV DivX, JPEG a MP3.

Tiskové zprávy

Diskuse