Kingston Digital rozšiřuje řadu USB 3.0 flash disků

9. 5. 2012 21:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital oznámil uvedení USB flash disku Kingston DataTraveler Elite 3.0. Disk DataTraveler Elite 3.0 používá jako standardní rozhraní USB 3.0 a je cenově výhodnou volbou pro uživatele, kteří chtějí využívat rychlé datové přenosy pro rychlé ukládání a přenášení svých digitálních sbírek dokumentů a hudby.

Kingston Digital rozšiřuje řadu USB 3.0 flash disků

„Dnešní uživatelé si ukládají a nosí s sebou stále více filmů v HD rozlišení, digitálních fotografií, hudby a prezentací, a tak potřebují rychlejší zařízení, aby udrželi krok s ‚digitálním‘ životním stylem,“ říká Krystian Jaroszynski, ředitel marketingu paměťových produktů typu flash ve společnosti Kingston Technology Europe. „Nový flash disk DataTraveler Elite s technologií USB 3.0 obohacuje naši rodinu produktů s rozhraním USB 3.0 a je dokonalým řešením pro ty, kdo požadují vyšší rychlosti přenosu dat, aniž by museli sáhnout hluboko do kapsy.“

DataTraveler Elite 3.0 pomáhá uživatelům šetřit čas. Například při interním testu byl DataTraveler Elite 3.0 při kopírování souborů s více než 22 GB dat přibližně dvakrát rychlejší než standardní USB 2.0 flash disk. Test byl proveden s jedním Blu-ray™ filmem, s více než 10 000 fotografiemi a s více než 4 000 hudebními skladbami.

Disk DataTraveler Elite 3.0 je rovněž zpětně kompatibilní s rozhraním USB 2.0. K dispozici je v provedení s kapacitami 16 GB, 32 GB a 64 GB a má štíhlý design bez krytky s vysouvací konstrukcí, která chrání USB konektor, takže uživatelé mohou mít disk DataTraveler Elite 3.0 vždy u sebe, protože jej lze snadno připojit ke svazku klíčů nebo na šňůrku.

Na disk Kingston DataTraveler Elite 3.0 se vztahuje pětiletá záruka, má nepřetržitou technickou podporu a vyznačuje se vyhlášenou spolehlivostí produktů značky Kingston. Ceny začínají na cca 550 Kč za 16 GB verzi a končí na cca 2600 Kč za 64 GB verzi.

Tiskové zprávy

Diskuse