AT Computers novým distributorem Fujitsu v České republice

10. 5. 2012 12:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Fujitsu Technology Solutions zahájila spolupráci s největším českým distributorem v oboru IT - společností AT Computers. AT Computers nabízí na českém trhu od 1. dubna nejen kompletní klientské portfolio Fujitsu tvořené pracovními stanicemi, notebooky, displeji včetně příslušenství, ale také servery a datová úložiště.

Fujitsu Technology Solutions prodává své produkty na českém a slovenském trhu nepřímo - prostřednictvím rozsáhlé distribuční a partnerské sítě.

„V současné době spolupracujeme se 4 největšími distributory na českém a 3 na slovenském trhu. Se společností AT Computers spolupracujeme od loňského roku na Slovensku a od zahájení spolupráce na českém trhu si slibuji zejména navýšení podílu prodeje našich produktů u jednoho z největších distributorů na trhu,“ říká Kateřina Hažmuková, Channel Sales Manager společnosti Fujitsu Technology Solutions.

„Fujitsu vnímáme jako kvalitní značku s vysokým potenciálem růstu. Rozšíření nabídky o produkty Fujitsu od nás partneři přímo žádali, a tak jim tímto krokem chceme vyjít vstříc. Potvrzuje se tak silná pozice Fujitsu v některých produktových segmentech,“ říká Martin Harazím, ředitel nákupu v AT Computers.

Tiskové zprávy

Diskuse