Kryt s klávesnicí Logitech pro iPad třetí generace

10. 5. 2012 13:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Logitech představila nový přírůstek do řady příslušenství pro tablety - kryt s klávesnicí Logitech Ultrathin Keyboard Cover navržený pro iPad 2 a nový iPad třetí generace. Tento doplněk navazuje na dlouhou tradici výrobků. Logitech přináší kombinované řešení v podobě ultratenkého krytu displeje s klávesnicí.

Kryt s klávesnicí Logitech pro iPad třetí generace

„iPad třetí generace a jeho aplikace jsou navrženy s cílem poskytnout vám větší možnosti ovládání a prostor pro kreativitu, ať již budete upravovat fotografie a střihat filmy, skládat hudbu nebo psát román,“ řekl Alexis Richard, ředitel marketingu produktů společnosti Logitech. „Nový kryt s klávesnicí Logitech Ultrathin Keyboard Cover s velmi štíhlým inteligentním designem a delší výdrží baterií představuje pohodlný způsob, jak můžete lépe využít možností svého iPadu při jakékoli aktivitě.“

Klávesnice a kryt Logitech Ultrathin Keyboard Cover je dokonalým společníkem pro váš iPad – chrání jeho displej pomocí štíhlého krytu z hliníku a má vestavěnou klávesnici připojovanou přes rozhraní Bluetooth. Ať již budete potřebovat psát e-maily nebo sledovat film, vestavěná drážka podrží váš iPad v ideálním úhlu.

Podobně jako u obalu Smart Cover se klávesnice Logitech Ultrathin Keyboard Cover rychle a bezpečně připne k vašemu iPadu pomocí magnetické příchytky. Ultra štíhlý kryt s klávesnicí má také funkci okamžitého zapnutí a vypnutí, která váš iPad automaticky probudí, když kryt otevřete, a uvede ho do režimu spánku, jakmile jej zavřete. A díky výdrži baterie až 6 měsíců (budete-li ji každý den používat dvě hodiny) se můžete více věnovat psaní a méně obtížím s výměnou baterií.

A nakonec, funkční klávesy pro lepší navigaci a černý lesklý povrch, kterými je vybaven tento kryt s klávesnicí, rozhodně přidají vašemu iPadu jak na kráse, tak na praktičnosti.

Společnost Logitech rovněž potvrdila, že modely Logitech Keyboard Case for iPad 2 a Logitech Tablet Keyboard for iPad z její současné nabídky příslušenství pro iPad jsou plně kompatibilní jak s iPadem 2, tak s iPady třetí generace.

Kryt a klávesnice Logitech Ultrathin Keyboard Cover by měl být v Evropě k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 2499 Kč.