HP 3PAR - 2x vyšší výkon serverů v prostředí VMware

15. 5. 2012 18:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP představila unikátní program HP Get Virtual Guarantee, který umožňuje podstatně urychlit návratnost investic do serverové virtualizace. Tento program dokáže díky nasazení řešení HP 3PAR Storage v prostředích založených na technologiích VMware zdvojnásobit výkon serverů určených pro virtualizaci.

HP Get Virtual Guarantee Program garantuje dosažení minimálně dvakrát vyšší hustoty virtuálních serverů, což je umožněno zdvojnásobením celkového výkonu stávajících fyzických serverů. Program tak pomůže výrazně snížit provozní náklady ve virtualizovaných prostředích založených na technologiích VMware.

V případě, že by v IT infrastruktuře zákazníka nebylo po nasazení nového HP programu dosaženo dvakrát vyšší hustoty virtuálních serverů, poskytne mu HP úložnou diskovou kapacitu, software a podporu potřebnou k dosažení této minimální garantované hodnoty.(2)

Produkty HP 3PAR Storage představují klíčovou komponentu HP konvergované infrastruktury a přináší špičkový výkon v oblasti ukládání dat s vysoce proměnlivou mírou vytížení, která je typická zejména pro prostředí tvořená virtuálními servery či veřejnými, privátními a hybridními cloudy. Řešení HP 3PAR Storage jsou integrována s technologiemi VMware vStorage a kombinují řadu unikátních funkcí, mezi něž patří např. HP 3PAR Gen4 ASIC, automatické vyrovnávání zátěže (load balancing), wide striping či clusterovaná architektura Mesh-Active. Tato kombinace umožňuje zákazníkům udržet maximální výkon fyzické serverové architektury i během přidávání nových virtuálních serverů.

„Potřebovali jsme značně navýšit úložnou kapacitu bez rozšíření fyzické či administrativní zátěže našeho prostředí s virtuálními servery,“ řekl Gary Collins, zakladatel a ředitel společnosti Intercept, poskytující hostingové služby. „HP 3PAR Storage byl jediným systémem, který nám nabídl možnost využít dvojnásobný počet virtuálních strojů na každém našem fyzickém serveru, a přitom splnil i všechny požadavky ohledně vylepšení našeho stávajícího datového centra.“

„Pokud dnes organizace chtějí úspěšně zvládnout exponenciální nárůst objemu dat, potřebují výkonnou architekturu, která v ideálním případě splní jejich úložné požadavky bez rozšiřování velikosti datového centra či zvyšování nákladů na údržbu,“ řekl Gary Green, vicepresident pro globální strategické aliance ve společnosti VMware. „HP Get Virtual Guarantee Program může díky kombinaci vysoce výkonného řešení HP 3PAR Storage a cloudové infrastruktury VMware výrazně pomoci zákazníkům maximalizovat využití jejich fyzických IT zdrojů a současně podstatně snížit náklady.“

Dostupnost programu

HP Get Virtual Guarantee Program je již celosvětově dostupný prostřednictvím obchodní sítě společnosti HP a jejích autorizovaných partnerů. Pro účast v programu musí zákazníci zakoupit některé z řešení HP 3PAR Storage System se softwarem HP 3PAR Optimization Suite Software pro autonomní vyvážení zátěže a HP 3PAR System Reporter Software, a zároveň využívat prostředí VMware vSphere verze 4.1 nebo vyšší.

Tiskové zprávy

Diskuse