Kapesní projektory Philips PicoPix na cesty

15. 5. 2012 18:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Philips představil kapesní projektory PicoPix PPX2230 a PPX2330, malé přístroje s velkými možnostmi, které si můžete vzít s sebou kamkoli, kde se budete chtít pochlubit svými fotkami nebo si přehrát oblíbený film či video. S jejich pomocí můžete promítat přátelům zábavná videa na párty, venku na zdi nebo třeba zapůsobit projekcí prezentace ve škole. Díky vestavěnému multimediálnímu přehrávači s vnitřní pamětí a vlastnímu akumulátoru stačí vzít projektor a jít. Nic dalšího nepotřebujete. Obě novinky zvládají promítat obraz o úhlopříčce až 1,5 m, což odpovídá televizoru s úhlopříčkou 60 palců.

Kapesní projektory Philips PicoPix na cesty

Obě novinky se liší od běžných projektorů zejména velikostí. Rozměry 96,7 x 54 x 22 mm jsou srovnatelné s běžným chytrým telefonem, takže vám nic nebrání vzít si projektor do školy nebo na víkendový výlet. Zařízení následují současný trend širokoúhlého formátu, takže projekce probíhá v rozlišení 640 x 360 bodů. Výkonná LED dioda se svítivostí 30 lumenů a životností až 30 tisíc hodin umožňuje za optimálních světelných podmínek velice kvalitní obraz, který lze navíc manuálně zaostřit.

Projektory jsou díky zabudovanému multimediálnímu přehrávači a vnitřní 2 GB paměti (rozšiřitelné micro SDHC kartami) naprosto nezávislé. Nemusíte se tedy obtěžovat s notebookem, abyste si mohli s přáteli prohlédnout fotky nebo přehrávat videa. Vestavěný akumulátor zvládne promítat na jedno nabití 1, 5 až 2 hodiny. Součástí přístroje je i reproduktor, který zajistí videím i zvukovou složku.

Model PX-2330 disponuje navíc A/V výstupem umožňujícím připojit přímo k projektoru herní konzoli, schopností přehrávání streamovaného videa a kompatibilitou se zařízeními Apple (iPhone, iPad, iPod Touch).

Doporučená cena modelu PPX2230 je 6490 Kč s DPH, model PPX2330 pořídíte za 6990 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse