HTC Desire C - nový multimediální telefon

24. 5. 2012 16:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HTC představila nový multimediální telefon HTC Desire C, který je vybaven nejnovějšími dostupnými technologiemi. Nový model je postaven na operačním systému Android 4.0 (ICS). Spolu s vylepšenou verzí uživatelského prostředí HTC Sense 4, nabídne svým uživatelům širokou škálu integrovaných služeb. HTC Desire C je vybaven technologií pro vylepšení zvuku Beats Audio, která nabízí maximální kvalitu multimediálního obsahu.

HTC Desire C - nový multimediální telefon

HTC Desire C nabízí 3,5 palcový HVGA displej a příjemný design, který si jistě oblíbí každý. Tento model bude dostupný hned ve třech barevných variantách a to v bílé, červené a černé. Pořizování kvalitních fotek a videí v HD kvalitě zajištuje 5 megapixelový fotoaparát umístěný na zadní straně telefonu. Fotky nebo videa z různých akcí a dovolené lze samozřejmě okamžitě snadno sdílet na sociálních sítích. Nová verze uživatelského prostředí HTC Sense 4 přináší integraci s cloudovým úložištěm Dropbox. Majitelé nového telefonu Desire C získají bezplatně k dispozici 25 gigabajtů prostoru po dobu dvou let.

Autentická kvalita zvuku

Technologie vylepšení zvuku Beats Audio je v telefonu HTC Desire C integrována napříč celým operačním systémem. Uživatelé získají maximální kvalitu poslechu nejen v hudebním přehrávači, ale i při sledování filmů, videí z YouTube nebo při hraní her. Telefon je vybaven také novým správcem hudebních souborů HTC Sync Manager. Ten umožňuje automatickou synchronizaci hudební sbírky nebo iTunes s počítačem pomocí kabelu i Wi-Fi bezdrátové sítě.

Technické specifikace

- Operační systém Android 4 (IceCream Sandwich)
- Procesor Snapdragon S1 (600 Mhz)
- 3,5 palcový displej s rozlišením 320x480px
- 4GB interní paměti rozšiřitelné pomocí microSD karty
- 5 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením
- Zlepšená kvalita zvuku pomocí Beats Audio

Dostupnost

Telefon HTC Desire C bude dostupný od první poloviny června na pražské značkové prodejně HTC, v maloobchodní prodejní síti a u telefonních operátorů. Doporučená koncová cena je stanovena na 4 499 Kč. Model s NFC čipem bude dostupný na podzim 2012.

Tiskové zprávy

Diskuse