ASUS O!Play TV Pro - multimediální přehrávač a set top box

17. 2. 2012 00:09    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil zařízení O!Play TV Pro, které umožňuje snadné přehrávání multimediálního obsahu v HD kvalitě. Díky podpoře více než 50 formátů včetně 3D dokáže přehrávat a zaznamenávat nejen digitální TV vysílání, ale téměř jakýkoli multimediální obsah.

ASUS O!Play TV Pro - multimediální přehrávač a set top box

Novinka zvládne jediným kliknutím streamovat, sdílet nebo přehrávat soubory. S tímto zařízením získá uživatel také přímý přístup k většině on-line služeb a obsahu, a to prostřednictvím intuitivního uživatelského rozhraní.

Sledování a záznam digitálního TV vysílání

O!Play TV Pro je vybaven vestavěným digitálním DVB-T tunerem, který umožňuje příjem pozemního digitálního TV vysílání. S využitím EPG (Electronic Program Guide, elektronický programový průvodce) můžete předem naplánovat, co všechno chcete sledovat. K dispozici je rovněž místní program až na týden dopředu. Veškerý obsah lze navíc zaznamenat na vnitřní 3,5" pevný disk* pomocí dodané aplikace Personal Video Recorder (PVR). S funkcí TimeShift můžete digitální vysílání v reálném čase kdykoli pozastavit nebo znovu spustit. Jestliže se tedy budete muset na chvíli od obrazovky vzdálit, nepřijdete ani o jediný okamžik sledovaného pořadu.

Podpora více než 50 formátů včetně 3D

Podpora nejrůznějších formátů patří u mediálních přehrávačů mezi ostře sledované parametry. O!Play TV Pro podporuje více než 50 multimediálních standardů, mezi které se řadí například ISO, MKV, RM/RMBV, MVA, AVI, MPEG1/2/4 nebo MP4. Tento set top box nezaostává ani v oblasti nejnovějších 3D formátů a podporuje H.264 MV (TS, M2TS a BD-ISO).

Sdílení HD obsahu

Technologie O!Easy se stará o snadnější přehrávání, streamování a sdílení HD obsahu. Jejím prostřednictvím jednoduše připojíte O!Play TV Pro k ostatním zařízením nebo do domácí sítě. Sada obsahuje několik funkcí dostupných jediným kliknutím:

  • O!Capture: sdílení médií a TV programů na Facebooku
  • O!Replay: opětovné přehrání předchozích 7 sekund daného programu
  • O!Direct: streamování obsahu ze stolního počítače nebo notebooku na TV
  • O!MediaShare: bezdrátové streamování z mobilních zařízení na TV
  • AutoPlay: videa uložená na USB discích nebo paměťových kartách SD/MMC/MS/xD lze přehrávat přímo, bez jakéhokoli dalšího nastavování nebo instalace

Přístup k on-line zábavě

O!Play TV Pro lze připojit k internetu přes Gigabit Ethernet nebo Wi-Fi. Zařízení umožňuje využívat plnou šířku přenosového pásma, takže stahování bude probíhat maximální rychlostí a streamování obsahu bude zcela plynulé. Novinka podporuje online služby Acetrax, Facebook, YouTube Leanback, DailyMotion, Flickr nebo Picasa. ASUS nabízí pravidelné aktualizace služeb i aktualizace firmware.

O!Play TV Pro bude v prodeji od března za 4 990 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse