Řada monitorů Acer G6 - tenké provedení

20. 6. 2012 06:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Prudký nárůst obliby videoobsahu v poslední době vyžaduje, aby zobrazovací technologie byly na stejně vysoké úrovni jako počítače a zprostředkovaly jedinečné vizuální zážitky i výjimečnou grafiku při hraní akčních her. Právě to dokáže nový displej Acer řady G6 - nabízí spojení stylu a techniky, a tedy umožňuje sledovat nejnovější obsah ve vysokém rozlišení.

Řada monitorů Acer G6 - tenké provedení

Kromě technologií pro dosažení jasnějšího a ostřejšího obrazu se řada monitorů G6 vyznačuje také jedinečným designem s hladkými a zaoblenými plochami, které působí silným vizuálním účinkem a přispívají k nezaměnitelnému vzhledu.

Lesklá základna ve tvaru písmene X zajišťuje vysokou stabilitu, zvýrazňuje moderní elegantní vzhled a současně vyvolává představu rychlosti a výkonu. Výsledkem je nepřehlédnutelný design, který dokonale doplňuje vybavení každé místnosti.

Řadu Acer G6 tvoří atraktivní mediální a herní displeje, které splňují nároky většiny uživatelů na domácí zábavu, hraní her i práci s kancelářskými aplikacemi a jejichž futuristické, neobyčejně tenké provedení je vhodné do jakéhokoli prostředí. Displeje, které jsou nabízeny v šesti velikostech: 68,6 cm (27”), 61 cm (24”), 58 cm (23”), 55 cm (22”), 51 cm (20”) a 47 cm (19”) s plným vysokým rozlišením HD a rozlišením HD+, dosahují naprosto úžasného podání obrazu, který je vhodný ke hraní her i pro multimediální a pracovní aplikace.

Displeje řady G6 s kontrastním poměrem 100 miliónů :1, optimalizovaným programem Acer Adaptive Contrast Management, nabízejí výrazné zlepšení gradace a podání detailů, především v nedostatečně osvětlených či velmi jasných záběrech, a tím přispívají k nezapomenutelnému vizuálnímu zážitku. Krátká doba odezvy až 2 ms zaručuje jedinečné podání grafiky a videoobsahu. Systém VESA pro montáž monitoru na zeď, jímž jsou vybaveny větší monitory, dokazuje, že displej představuje dokonalý doplněk zařízení domova a může být umístěn kamkoli.

Monitory Acer G6 využívají technologii podsvícení LED diodami, která snižuje dopady na životní prostředí a současně zajišťuje vynikající výkon a odolnost. Ekologická řešení, jako např. technologie podsvícení bílými LED diodami, dokazují, že tyto monitory představují ideální volbu i pro uživatele, jimž záleží na ochraně životního prostředí.

Tiskové zprávy

Diskuse