NVIDIA Icera schválena pro mobilní síť LTE

20. 6. 2012 06:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost NVIDIA oznámila, že čipová sada datového modemu pro tablety a mobilní zařízení NVIDIA Icera 410 LTE byla testována a schválena pro provoz v americké síti 4G LTE společnosti AT&T. Testy společnosti AT&T pomáhají výrobcům zaručit výběr takového čipsetu, který bude správně fungovat a komunikovat se zařízeními v rámci mobilní sítě a urychlí tak proces testování a schválení zařízení jako celku.

“Validace s AT&T je veliký úspěch, který dláždí cestu LTE zařízením běžícím na technologii NVIDIA Icera do AT&T sítě na tento i příští rok,” říká senior vice president divize mobilních komunikací ve společnosti NVIDIA, pan Stan Boland.

Modem NVIDIA Icera 410 LTE umožňuje tabletům a mobilním zařízením bleskurychlé brouzdání, video streamování i multiplayerové hraní. Je to zároveň první modem implementující 4G LTE do sotwarově řízeného radio baseband procesoru společnosti NVIDIA. Spolu s multifunkčním radiovým transceiverem nabízí čipset 4G LTE datové toky kategorie 2 (až do 50 Mbps) a kompatibiltu v rámci 4G HSPA+, 3G i 2G.

Tiskové zprávy

Diskuse