Nokia Lumia 610 - nejdostupnější smartphone

19. 6. 2012 21:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový přístroj Nokia Lumia 610 je již třetím smartphonem z rodiny Lumia, který se dostal na český trh. Zároveň se jedná o cenově nejdostupnější smartphone Nokia se systémem Windows Phone. Nokia Lumia 610 zaujme mladší uživatele, kteří se chtějí seznámit s platformou Windows Phone.

Nokia Lumia 610 - nejdostupnější smartphone

Nokia Lumia 610: Zůstaňte v kontaktu se svými přáteli

Nokia Lumia 610 umožňuje zůstat v kontaktu s přáteli, poskytuje okamžitý přístup k sociálním sítím a spojuje všechny kontaktní údaje jako telefon, e-mail, Facebook, Twitter a LinkedIn na jednom místě. Usnadňuje také surfování po webu prostřednictvím Internet Exploreru a přístup k hrám skrze Xbox Live. Telefon se dodává spolu s aplikacemi Nokia Mapy, Nokia Autem a Nokia MHD, uživatelé si ho mohou dále personalizovat díky tisícům aplikací dostupných na Windows Phone Marketplace, včetně několika stovek aplikací od českých vývojářů.

Hravé barvy

Nokia Lumia 610 se svým charakteristickým profilem a zaoblenými rohy je zkonstruována tak, aby zdůrazňovala kvalitu i ambice. Je k dispozici v bílé, tyrkysové, purpurové a černé barvě. Telefon bude dostupný od 1. června u prodejců mobilních telefonů a ve značkovém obchodě Nokia. Během července si jej každý bude moci zakoupit i u všech tří operátorů. Orientační cena přístroje činí 5990 Kč.

Nokia Lumia 610 sází na inovativní systém Windows Phone 7.5 Tango od společnosti Microsoft, který rozšířil platformu Windows Phone 7.5 o nové funkce. Tato verze systému Windows Phone dostupná od dubna si vystačí i s telefony s nižším výpočetním výkonem a menší pamětí.

Streamovaná hudba díky službě MusicJet

Nokia ve spolupráci s Microsoftem a službou MusicJet přichystala aplikaci pro streamování hudby určenou pro platformu Windows Phone. Aplikace MusicJet přichází do Marketplace právě v době, kdy se na český trh dostává nová Nokia Lumia 610. Hudební nadšenci si mohou díky této aplikaci užívat neomezené hudby celý měsíc zcela zadarmo. MusicJet je služba, která nabízí streamování hudby přímo do smartphonu. Uživatelé mají možnost vytvářet vlastní playlisty, poslouchat aktuální novinky nebo nejoblíbenější skladby, případně sdílet hudbu s přáteli. Není se třeba strachovat ani o datový FUP limit, aplikace umí fungovat i přes Wi-Fi a v off-line módu.

Tiskové zprávy

Diskuse