Acer Aspire One 756

3. 7. 2012 19:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Aspire One 756, který spojuje neobyčejně tenké provedení a nízkou hmotnost s optimálním výkonem, je dokonalý společník na cesty, s nímž zažijete fantastickou zábavu anebo můžete pracovat, kdekoli chcete. Navíc se můžete spolehnout na delší výdrž baterie.

Acer Aspire One 756

Počítač s tloušťkou cca 1“, hmotností jen 1,40 kg a kompaktním tvarovým faktorem (29,5 cm, resp. 11.6") je dostatečně tenký a lehký, abyste ho mohli neustále nosit s sebou a pracovat tak, jak potřebujete. Netbooky jsou nabízeny ve čtyřech barevných odstínech - stříbrném Dewdrop, červeném Ladybug Red, černém Ash Black a modrém Feather Blue, a tedy jejich úžasný vzhled dokonale doplňuje jedinečné schopnosti. Hladký povrch přispívá k pohodlnému přenášení a zaoblené provedení přináší osvěžení do této řady netbooků.

Klávesnice standardní velikosti typu chiclet se širokými klávesami usnadňuje psaní a vyznačuje se lepší odezvou, a tedy vyžaduje menší námahu a zvyšuje produktivitu.

Aspire One 756, který je osazen procesory Intel® Celeron® či Intel® Pentium®, čipsetem Mobile Intel® HM70 Express a grafikou Intel® HD Graphics se 128MB vyhrazenou systémovou pamětí, představuje jedinečné spojení vynikajícího výkonu a nízké spotřeby. Nabízí multitasking pro každodenní použití i úžasný obraz s jedinečnými barvami.

Notebook Aspire One 756 je vybaven připojením Wi-Fi s podporou technologie Acer SignalUp™, která zajišťuje kvalitnější vysílání a příjem, volitelnými rozhraními Bluetooth® 4.0 a Fast Ethernet LAN. Je tedy dokonale vybaven, aby vám umožnil spojení se všemi, na nichž vám záleží.

Vestavěnou webovou kameru Acer HD CrystalEye a digitální mikrofon využijete k chatování, fotografování anebo videokonferencím, kdykoli máte chuť se spojit se světem. Multiformátová čtečka paměťových karet usnadňuje sdílení oblíbených snímků.

Na panelu Acer CineCrystal s vysokým jasem, podsvíceném LED diodami, s HD rozlišením 1366x768 a poměrem stran 16:9 si dokonale vychutnáte obsah v nejvyšší kvalitě ve vysokém rozlišení. Pokud chcete sledovat oblíbené filmy nebo hrát hry na velkém displeji, port HDMI zajišťuje pohodlné připojení k nejnovějším systémům s vysokým rozlišením jediným propojovacím kabelem.

Díky použitým dílům s nízkými nároky na spotřebu energie dokáže Aspire One 756 prodloužit dobu, po níž se obejdete bez kabelů, i sledování digitální zábavy až na 4,2 hodiny. Výkonný, lehký a kompaktní Aspire One 756 představuje správný nástroj pro efektivní práci a snadnou komunikaci doma i na cestách.

Tiskové zprávy

Diskuse