Acer Aspire S7 - špičkový dotykový Ultrabook

4. 7. 2012 01:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila na veletrhu Computex Taipei svůj nejnovější špičkový Ultrabook s operačním systémem Windows 8 - Aspire S7. Tyto nejtenčí a nejmenší dotykové počítače Ultrabook s Full HD rozlišením budou nabízeny ve dvou velikostech 13.3" a 11.6". Oba modely s tenkým kovovým unifikovaným šasi z hliníku nabízejí fascinující zážitky. Větší model je navíc opatřen lesklým skleněným víkem, které mu dodává trendový a elegantní vzhled.

Acer Aspire S7 - špičkový dotykový Ultrabook

Počítače S7 UltrabookTM v hliníkovém provedení s unifikovaným šasi jsou výjimečně tenké a lehké, avšak dostatečně odolné, aby vydržely nároky každodenního používání. 13.3" model až s dvanáctihodinovou výdrží baterie a 11.6" model až s devítihodinovou výdrží vám na jediné nabití umožňují celodenní pracovní využití nebo zábavu. Účinné chlazení a optimální tepelný komfort zajišťuje inovativní chladicí systém Acer Twin Air vyvinutý společností Acer, který umožňuje dosáhnout optimálního výkonu jednotlivých dílů.

Acer S7 je dále vybaven podsvícenou klávesnicí, která automaticky zjišťuje světelné podmínky a přizpůsobuje jim intenzitu podsvícení kláves.

Nová řada S7 je tvořena jednotnými ultramobilními počítači, které spojují výkon, atraktivní vzhled, uživatelsky příjemné funkce a poskytnou vám ty nejdokonalejší a nejpříjemnější zážitky.