Multimediální notebooky ASUS N46, N56 a N76

4. 7. 2012 05:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ASUS uvádí na český trh řadu multimediálních notebooků řady N, kterou tvoří modely N46 (14"), N56 (15,6") a N76 (17,3"). O vysoký výkon notebooků řady N se starají procesory Intel Core třetí generace. Na své si přijdou i náruživí milovníci multimédií, pro které je připravena zvuková technologie SonicMaster Premium, jež v kombinaci se širokoúhlým displejem s rozlišením Full HD 1080p dokáže vykouzlit nevšední zážitky. Novinky se dočkaly luxusního vzhledu, který získal prestižní ocenění reddot 2012 za design. Technologie ASUS Super Hybrid Engine II umožňuje probudit počítač z režimu spánku během pouhých 2 sekund.

Multimediální notebooky ASUS N46, N56 a N76

Design ve jménu elegance a luxusu

Novinky zaujmou kovovým povrchem s jemnou texturou a podsvětleným logem ASUS. Reproduktory připomínají kruhy na vodě, které symbolizují proudění zvuku vytvářeného zvukovou technologií SonicMaster Premium.

Notebooky řady N se prezentují nejen atraktivním designem a provedením, ale rovněž vyladěným zvukem, který není u notebooků obvyklý. Nabízejí také intuitivní dotykové ovládání s optimalizovanou přesností a podsvícenou klávesnici, která přispívá k pohodlí při práci i zábavě.

SonicMaster Premium – nový standard zvuku na noteboocích

Původní technologii SonicMaster u novinek nahradil její nástupce ASUS SonicMaster Premium, která posouvá zvuk na vyšší úroveň. ASUS spojil technologii SonicMaster Premium s další prémiovou technologií Bang & Olufsen ICEpower, jež je známá optimalizovaným audio hardwarem. Její součástí je také speciální externí subwoofer, díky němuž dostávají basy dostatečnou hloubku a dokreslují celkově zvuk. SonicMaster Premium uživatelům nabídne rovněž profesionální nástroje Waves MaxxAudio 3, které jim umožní precizně vyladit zvuk a přizpůsobit nastavení.

Široké obzory plné barev

Všechny notebooky řady N jsou vybaveny širokoúhlým displejem s pozorovacími úhly 150° horizontálně a 120° vertikálně. Díky tomu může obsah na displeji pohodlně sledovat i více lidí současně, protože kvalita obrazu zůstává neměnná při sledování prakticky z jakéhokoli směru. Každý panel podporuje rozlišení minimálně HD 720p, k dispozici budou i modely s rozlišením Full HD 1080p, které zajistí lepší kvalitu zobrazení, vyšší jas i kontrast.

Výkonnější než kdykoli předtím

Notebooky řady N využívají výkonné procesory Intel Core třetí generace založené na technologii Ivy Bridge. Tato platforma zajišťuje vyšší výkon a flexibilnější přetaktování, plynulejší přehrávání multimédií a lepší zvládání více úloh najednou. Díky nejnovějším technologiím od společnosti Intel nabízejí notebooky řady N nejen vysoký výkon, ale také pohodlné používání. Technologie ASUS Super Hybrid Engine II pro správu napájení umožňuje probudit počítač z režimu spánku během pouhých 2 sekund.

Model N56 se prodává od 18 790 Kč s DPH, model N76 od 21 990 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse