Fujitsu ETERNUS DX440 S2 dosáhl v testu SPC-2 Benchmark rekordních výsledků

5. 7. 2012 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Fujitsu oznámila, že na základě výsledků srovnávacích testů Storage Performance Council 2 úložiště ETERNUS DX440 S2 dosáhlo ve své třídě nového rekordu* v nízkých nákladech a celkovém výkonu.

Fujitsu ETERNUS DX440 S2 dosáhl v testu SPC-2 Benchmark rekordních výsledků

Diskové úložiště střední třídy ETERNUS DX440 S2 jde ve stopách základního modelu ETERNUS DX80 S2, který ve své třídě také dosáhl rekordu v nízkých nákladech a výkonu. Tato nová zjištění dokládají, že diskové systémy společnosti Fujitsu vždy dosahují nejlepších výsledků srovnávacího testu SPC ve své třídě.

Rychlost, se kterou mají společnosti přístup k informacím a mohou je získávat, přímo ovlivňuje jejich provoz. Díky vyššímu výkonu mohou organizace snadněji plnit požadavky na operace IT, například potřebu zpracování narůstajících objemů práce a dat vysokou rychlostí. Srovnávací test SPC-2 Benchmark analyzuje konkrétně systém úložiště ve velkých prostředích se sekvenčním přístupem. Hodnoceny byly tři různé profily zátěže systému ETERNUS DX440 S2: zpracování velkých souborů, dotazy do velkých databází a video na vyžádání.

* ETERNUS DX440 S2: skóre MBPS v testu SPC Benchmark-2: 5768,04, poměr cena/výkon: 66,50 USD/SPC-2 MBPS™

Tiskové zprávy

Diskuse