Fujitsu analytické řešení SAP Business One využívá technologii SAP HANA

4. 7. 2012 22:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Fujitsu oznámila, že se stala prvním dodavatelem IT, kterému se podařilo úspěšně implementovat analytické řešení SAP Business One využívající technologii SAP HANA v reálném provozu u zákazníka. S prvním předem připraveným zařízením předinstalovaným na infrastruktuře serverů PRIMERGY, které získalo certifikaci společnosti SAP, přináší společnost Fujitsu výhody platformy SAP HANA i malým a středně velkým podnikům.

Fujitsu analytické řešení SAP Business One využívá technologii SAP HANA

Společnost Fujitsu nedávno obdržela ocenění 2012 SAP Pinnacle award v kategorii Technologický inovátor roku a je v současnosti jediným dodavatelem zařízení pro analytické řešení SAP Business One, které využívá technologii SAP HANA. Společnost Fujitsu nabízí certifikovanou infrastrukturu a ucelené řešení založené na běžných a zavedených prvcích, jako je operační systém SUSE Linux, a tak zpřístupňuje výkonnou technologii in-memory computing společnosti SAP AG a přináší vysoký výkon za přijatelnou cenu.

Obchodní výhody

Analytické řešení SAP Business One využívající technologii SAP HANA přináší malým a středně velkým podnikům i pobočkám velkých podniků, které provozují řešení SAP, výhody přístupu k důležitým firemním datům v reálném čase a rychlejšího vytváření přehledů a rozhodování. Zařízení Fujitsu předinstalované na infrastruktuře serverů PRIMERGY představuje pro analytické řešení SAP Business One využívající technologii SAP HANA optimální kombinaci softwaru a hardwaru, kterou lze okamžitě implementovat.

Jedním z prvních zákazníků společnosti Fujitsu je holandská společnost zabývající se zemědělstvím a chovem dobytka A.vd.Broek, která infrastrukturu certifikovanou společností SAP implementovala do svého stávajícího prostředí IT za pomoci partnerské společnosti SAP na úrovni GOLD Domani Business Solutions B.V.. Díky podpoře zkušených konzultantů společnosti Fujitsu pro řešení SAP a vysoce kvalitní předinstalaci provedené v německé pobočce společnosti Fujitsu v Augsburgu byl tento proces snadný a rychlý a nenarušil žádné právě probíhající operace. Vynikající funkčnost aplikací založených na technologii SAP HANA a výkonné standardizované součásti významně vylepšily výkon analytického systému.

Doprovodná citace

Luc van Alphen, spolumajitel společnosti Domani Business Solutions B.V., která je partnerem společnosti SAP na úrovni GOLD

„Úspěšná implementace analytického řešení SAP Business One využívajícího technologii SAP HANA do firemní infrastruktury společnosti A.vd.Broek je příkladem toho, jak i s relativně malou databází o velikosti 2,5 GB a devíti uživateli systému SAP může dojít k významnému vylepšení. Jediným kliknutím myši mohou uživatelé vytvářet analýzy založené na jiných databázích a přijímat informace o celé struktuře společnosti. Profesionální předinstalace serveru Fujitsu PRIMERGY TX300 certifikovaného společností SAP a podpora společnosti Fujitsu při údržbě zajišťovala hladkou implementaci a provoz systému. Na základě této zkušenosti budeme v budoucnu schopni kompletně nainstalovat jakékoli analytické řešení SAP Business One využívající technologii SAP HANA během dvou nebo tří dnů.“