CZC.cz otevře desítky poboček v České republice

4. 7. 2012 17:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Český e-shop s počítači a elektronikou CZC.cz otevírá v červenci první tři pobočky sítě CZC.cz partner. Tu budou v jednotlivých okresech tvořit zavedení místní prodejci počítačů a elektroniky. Pilotní pobočky se otevírají v Mostě, Českém Krumlově a Říčanech. Do dvou let chce CZC.cz rozšířit svoji síť poboček do všech krajských a okresních měst.

CZC.cz otevře desítky poboček v České republice

Síť poboček CZC.cz partner bude budována postupně ze zavedených prodejců počítačů a elektroniky, kteří již v daném okrese působí. Zákazníci budou moci v nové síti CZC Partner využívat vše, na co jsou u stávajících výdejen e-shopu zvyklí - od odborného poradenství po příjem reklamací. Zůstává také nulový manipulační poplatek za osobní odběr zboží.

„CZC.cz poslední rok rychle roste a otevírání dalších poboček je logickým krokem, jak být svým zákazníkům ještě blíž. Díky síti CZC Partner dokážeme i v tom nejvzdálenějším místě České republiky nabídnout kompletní sortiment zboží z CZC.cz s osobním odběrem zdarma, navíc s odborným poradenstvím a službami zavedeného místního prodejce,“ vysvětluje důvody spuštění partnerské sítě majitel CZC.cz, Josef Matějka.

Kvalita služeb na pobočkách sítě CZC Partner bude jištěna několika způsoby – kromě přísného manuálu a řady podmínek, které musí prodejce splňovat, bude na dodržování kvality dohlížet také tým zaměstnanců. „Udržet solidní pověst, kterou u svých zákazníků máme, je pro nás klíčové. Proto další pobočky sítě CZC Partner otevřeme vždy až tehdy, kdy budou ty stávající fungovat na 100 % a přesně podle našich představ,“ dodal k procesu otevírání poboček Josef Matějka.

Důvody pro vstup do sítě CZC Partner shrnuje Václav Kounovský ze společnosti SupportIT, která bude provozovat pobočku v Mostě: „CZC.cz vnímáme jako známou značku s dobrou pověstí a ve spojení úspěšného e-shopu s naší kamennou prodejnou vidíme velký obchodní potenciál. Své služby budeme moci nabídnout novým zákazníkům, kteří nás doposud neznali.“

Klíčové výhody sítě CZC Partner pro zákazníka

  • Garantujeme zde stejné ceny jako v e-shopu CZC.cz
  • Za osobní odběr zboží na jakékoliv z poboček CZC Partner neúčtujeme žádné manipulační ani jiné poplatky.
  • Zákazníci zde mohou reklamovat zakoupené zboží. Po vyřízení reklamace zašleme reklamované zboží zákazníkovi na naše náklady až do domu.
  • Zákazník může naplno využívat technickou nebo obchodní podporu zákaznického centra CZC.cz.

.

Tiskové zprávy

Diskuse