HTC zahájilo prodej kompaktního modelu HTC Desire C

10. 7. 2012 05:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HTC zahájila prodej mobilního telefonu HTC Desire C. Kompaktní smartphone navazuje na prodejní úspěchy modelu HTC Wildfire S, který získal na oblibě především díky ideálnímu poměru cena/výkon. Chytrý telefon vybavený nejnovějším operačním systémem Android 4 a novou verzí uživatelského rozhraní Sense 4 lze zakoupit na pražské značkové prodejně HTC nebo u prodejců mobilních telefonů a elektro za doporučenou cenu 5 499 Kč včetně DPH.

HTC zahájilo prodej kompaktního modelu HTC Desire C

HTC Desire C nabízí 3,5 palcový HVGA displej a tradiční kompaktní design. Telefon je dostupný ve třech barevných provedeních – bílá, červená a černá. Pořizování kvalitních fotek a videí v HD kvalitě zajištuje pěti megapixelový fotoaparát umístěný na zadní straně telefonu. Fotky nebo videa z různých akcí a dovolené lze okamžitě sdílet na sociálních sítích. Nová verze uživatelského prostředí HTC Sense 4 přináší také integraci s webovým úložištěm Dropbox. Majitelé nového telefonu HTC Desire C získají bezplatně k dispozici 25 gigabajtů prostoru po dobu dvou let.

Autentická kvalita zvuku

Technologie vylepšení zvuku Beats Audio je v telefonu HTC Desire C integrována napříč celým operačním systémem. Uživatelé získají maximální kvalitu poslechu nejen v hudebním přehrávači, ale i při sledování filmů, videí z YouTube nebo při hraní her. Telefon je vybaven také novým správcem hudebních souborů HTC Sync Manager. Ten umožňuje automatickou synchronizaci hudební sbírky nebo iTunes s počítačem pomocí kabelu i Wi-Fi bezdrátové sítě. Ve spojení s inovativními sluchátky Beats nabízí HTC Desire C plnohodnotný hudební zážitek v celém rozsahu slyšitelného zvukového pásma tak, jak autor skladbu složil.

Technické specifikace

  • Operační systém Android 4 (IceCream Sandwich)
  • Procesor Snapdragon S1 (600 Mhz)
  • 3,5 palcový displej s rozlišením 320x480 px
  • 4 GB interní paměti; rozšiřitelné pomocí microSD karty
  • 5 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením
  • Vylepšená kvalita zvuku s technologií Beats Audio, která se sluchátky Beats zaručuje plný rozsah slyšitelného zvukového pásma

.

Tiskové zprávy

Diskuse