Nokia Lumia 900 ve speciální edici u Vodafone

10. 7. 2012 01:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Zákazníci Vodafonu si od 1.července mohou pořídit nový model Nokia Lumia 900 v exkluzivní edici v batmanovském stylu. Speciální edice s názvem Temný rytíř povstal bude k dostání pouze v omezeném množství a Vodafone ji nabídne jako jediný z operátorů. Telefon doplňuje rozšířenou nabídku Centra chytrých telefonů Vodafonu.

Nokia Lumia 900 ve speciální edici u Vodafone

„Přinášíme ty nejnovější modely a technologie, aby si u nás každý zákazník mohl vše vyzkoušet a vybrat si ideální chytrý telefon na míru. Unikátní edice Temný rytíř povstal obohatí naší rozšířenou nabídku chytrých telefonů na vybraných datových prodejnách Vodafone v Praze a v Brně, dále pak v eshopu,“ říká David Novák, manažer portfolia telefonů z Vodafone ČR.

Telefon Nokia Lumia 900 v této exkluzivní edici bude v prodeji ve speciálním balení s motivem filmu. Pro zákazníky bude také ke stažení aplikace The Dark Knight Rises Nokia App. Ta obsahuje exkluzivní tapety a vyzváněcí tóny s hudbou z filmu. Uživatelé v aplikaci naleznou také informace o hercích včetně fotografií nebo speciální hru Gotham City Game, vyvinutou ve spolupráci s Foursquare.

Vodafone si k zahájení prodeje připravil také soutěž na svém facebookovém profilu, kde bude pro tuto příležitost vytvořena speciální záložka se všemi potřebnými informacemi. Nokia Lumia 900 bude u Vodafonu k dostání za 13 977 Kč.

Kromě této edice bude k dostání i klasická Nokia Lumia 900 v černé barvě. K dostání bude ve všech datových prodejnách Vodafone a eshopu. Pro každého zákazníka, který si v červenci Nokia Lumia 900 koupí, má Vodafone navíc 2 lístky do kina zdarma.

Tiskové zprávy

Diskuse