Notebooky Sony VAIO E15 a E17

9. 7. 2012 15:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Rodina počítačů VAIO řady E od Sony bude od letošního roku větší. K představovanému notebooku VAIO E14P přibývají ještě modely s většími displeji 39,5 cm (15,5") a 43,8 cm (17,3"), které tak rozšiřují výběr přístupné zábavy v HD rozlišení.

Notebooky Sony VAIO E15 a E17

Notebooky VAIO řady E se svým typickým zaobleným designem jsou jako stvořené pro rodiny, studenty a všechny, kdo si chtějí bez problémů užívat práci s multimédii.

VAIO E 15 nabízí kombinaci svěžího, individualistického designu a všech funkcí, které můžete pro každodenní práci potřebovat. Procesory Intel®, dostatečná úložná kapacita, výkonná grafika a čistý kontrastní obraz displeje VAIO Display s úhlopříčkou 39,5 cm (15,5”) – co víc si můžete přát pro úspěšný den?

VAIO E 17, které se u vybraných modelů může pochlubit 43,8cm (17,3”) obrazovkou VAIO Display Plus Full HD, nabízí více než dostatečný prostor pro sledování filmů na Blu-ray™ (u vybraných modelů), úpravu fotografií nebo hraní her.

Potřebujete si dát pauzu? Počítač není nutné vypínat nebo přepínat do režimu spánku. Stačí zavřít víko a VAIO E se uloží do ultra-nízkoenergetického režimu, v němž budou vaše data v bezpečí po dobu až deseti dní1. Až budete chtít pokračovat, jednoduše otevřete víko. Funkce Rapid Wake + Eco zajistí připravenost k práci během několika málo okamžiků se všemi soubory přesně tak, jak jste je opustili.

Procházení dokumentů a multimediálních souborů pomocí velkého beztlačítkového touchpadu je velmi snadné. Vybrané modely jsou navíc vybaveny podsvícenou klávesnicí pro pohodlné psaní při ztlumeném okolním osvětlení. Vestavěná HD webkamera s technologií „Exmor for PC“, která nabízí ostřejší detaily, vyšší kontrast a sytější barvy, se postará o jasnější a zářivější obraz při videochatování. Bohatý a přirozený zvuk filmů i her zajišťují technologie xLOUD™ a Clear Phase™, které bez zkreslení zesilují hlasitost reproduktorů.

Notebook VAIO dokonce poslouží jako užitečná nabíječka pro váš smartphone. Jednoduše připojte mobilní telefon přes USB a nabíjení může začít – i když je počítač vypnutý nebo v režimu spánku.

Nové modely VAIO E 15 a 17 se nabízejí v bílém, černém nebo (pouze E 15) stříbrném provedení. Ke svému notebooku si také můžete vybrat z řady sladěného příslušenství VAIO.

1) Výdrž baterie v režimu Sleep se může lišit v závislosti na konfiguraci a provozních podmínkách jako např. velikost nainstalované systémové paměti, zbývající kapacita baterie a nastavení nabíjení přes USB.

Tiskové zprávy

Diskuse