CZC.cz se díky partnerskému programu rozrůstá do celé České republiky

11. 7. 2012 20:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Český internetový obchod CZC.cz začátkem července otevřel pod hlavičkou sítě CZC.cz partner tři nové prodejny. Pobočky v Mostě, Českém Krumlově a Říčanech jsou prvními, které se do partnerského programu zapojily, další budou brzy následovat.

CZC.cz nabídl spolupráci zavedeným a důvěryhodným regionálním prodejcům počítačů a elektroniky. Zákazníci se tak mohou těšit na výborné „internetové“ ceny, odborné poradenství, rychlé vyřizování reklamací ale také nulový manipulační poplatek za osobní odběr zboží, který nebývá u internetových obchodů zvykem.

Regionální prodejci partnerství s CZC.cz vítají. „S firmou CZC.cz sdílíme filozofii i prodejní techniku, máme ze spojení radost. Věřím, že to bude příjemná změna pro naše zákazníky a že naše služby budou využívat i nadále,“ uvedl Tomáš Macák z nově otevřené prodejny CZC.cz partner v Českém Krumlově.

Přísná kontrola kvality

Kamenných prodejen CZC.cz neustále přibývá. „Dnešním dnem už to je 14 poboček v celé republice. Snažíme se být svým zákazníkům co nejblíže, naším cílem je mít do dvou let svou pobočku v každém okresním městě,“ informoval ředitel pro strategie a rozvoj CZC.cz Zdeněk Michálek. Dodal, že díky síti CZC.cz partner mohou zákazníci internetového obchodu nejen osobně přebírat zboží v blízkosti svého bydliště, ale přímo na místě k němu dokoupit doplňky a poradit se.

Přestože cílem CZC.cz je rozšiřování se do všech regionů, nové prodejny jsou pečlivě vybírány a partnerství podléhá přísným pravidlům. „Prodejci musí splnit řadu podmínek, aby naše dobré jméno zůstalo zachováno. Ještě den před otevřením jsme pro jistotu všechny tři pobočky zkontrolovali a kvalitu nabízených služeb budeme sledovat i nadále,“ upřesnil marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda.

Výhody sítě CZC.cz partner pro zákazníky

V našich kamenných prodejnách mají zákazníci jistotu, že nakoupí za stejnou cenu jako v internetovém obchodě CZC.cz, navíc ale mohou využít i osobní odběr zboží zakoupeného přímo v e-shopu. Ten je ve všech našich pobočkách zcela bez příplatku. Prodejci také zákazníkům nabídnou kompletní podporu zákaznického centra CZC.cz.

Nové pobočky sítě CZC.cz partner také přijímají případné reklamace, po jejichž vyřízení zašleme zboží zákazníkovi na naše náklady až do domu.

Tiskové zprávy

Diskuse