Lenovo ThinkCentre Edge E92z a E72z All-in-One míří do firem

24. 7. 2012 23:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo představuje dva nové All-in-One (AIO) počítače z řady ThinkCentre Edge. Počítače ThinkCentre Edge E92z a E72z ušetří až 70 % prostoru oproti klasickým PC, což z nich dělá zařízení vhodné pro kanceláře nebo malé a střední podniky, které potřebují prostorově nenáročné počítače.

Lenovo ThinkCentre Edge E92z a E72z All-in-One míří do firem

„Nové modely ThinkCentre E92z a 72z navazují na velmi úspěšnou rodinu AIO počítačů pro profesionály, kterou jsme představili v loňském roce,“ říká Petr Toman, generální ředitel Lenovo ČR. „Řada společností obrací svoji pozornost k ergonomickému využití pracovišť, u kterých je úspora místa důležitým kritériem. Při minimálních prostorových nárocích nabízí nové modely ThinkCentre Edge vysoký výkon, multimediální funkce a okamžitý start, což je pro pracovníky v kancelářích důležité.“

Širokoúhlý Edge E92z

ThinkCentre Edge E92z s 21,5palcovým širokoúhlým displejem je ideálním pomocníkem pro grafická studia, ateliéry, návrhářské kanceláře a všude tam, kde uživatelé vyžadují vysoký výkon počítače a grafiky. Full HD displej nabízí skvělý obraz i při sledování z úhlu, výkonné procesory až Intel i7 Quad Core s možností až 16 GB DDR3 paměti a volitelnou 2GB diskrétní grafikou AMD Radeon pak dělají z ThinkCentre Edge E92z jeden z nejvýkonnějších firemních AIO.

Počítač ThinkCentre Edge E92z rovněž nabízí skvělé multimediální zážitky. S podporou HDMI a volitelnou Blu-ray DVD mechanikou jsou videa ve vysokém rozlišení reprodukována ve velmi dobré kvalitě. Uživatelé mohou také streamovat videa na velkém displeji s použitím Wi-Fi a chatovat s přáteli díky zabudované webové kameře.

Všestranný Edge E72z

20palcový ThinkCentre Edge E72z je ideální volbou pro kanceláře a společnosti s omezenými prostorovými možnostmi. Podobně jako ThinkCentre Edge E92z je i tento model vybaven moderními technologiemi včetně procesorů až Intel i5 Quad Core a 8GB DDR3 paměti.

Rychlost a pohodlí nade vše

Výkon modelů ThinkCentre Edge E92z a E72z je podpořen technologií Lenovo Enhanced Experience 3.0 pro Windows 7, která zaručuje až o 40 procent rychlejší start operačního systému než u počítačů s operačním systémem Windows 7 bez této certifikace.

Pohodlí uživatelů zvýší bezdrátová voděodolná klávesnice, která se úhledně zasouvá pod displeje počítačů E92z a E72z a doplňuje jejich minimalistický vzhled. Tento kompaktní design pomáhá ušetřit až 70 procent prostoru na rozdíl od kombinace tradičního počítače typu tower a LCD monitoru.

Cena a dostupnost

ThinkCentre Edge E92z bude k dispozici na českém trhu od srpna za cenu od 14 380 Kč bez DPH. Cena ThinkCentre Edge E72z bude začínat na 9 870 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse