Toshiba LX830 All-In-One nabízí zábavní centrum s Full HD

24. 7. 2012 22:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba oznámila svůj nový All-In-One počítač Toshiba LX830, který se pyšní velkým 58.4cm (23'') dotykovým displejem (pouze u vybraných modelů) s rozlišením Full HD. Tento přístroj kombinuje schopnosti stolního počítače, televize, herní konzole, digitálního záznamníku a mediální knihovny v jednom jediném zařízení. Jeho všestranná koncepce obrazu, zvuku a výpočetního výkonu činí ze stylového LX830 všestranně použitelné ideální multifunkční zábavní centrum pro domácnosti. LX830 bude v Evropě k dispozici ve třetím čtvrtletí roku 2012.

Toshiba LX830 All-In-One nabízí zábavní centrum s Full HD

Určeno pro hraní a domácí zábavu

LX830 je postaven na nejnovější generaci procesorů Intel® Core™ a může se pochlubit grafikou NVIDIA®. S lehkostí zvládá pokročilé počítačové multimediální i herní úkoly. Velký displej s 10ti bodovým dotykovým ovládáním je ideální pro příležitostné hraní her. Nová koncepce stojanu zajišťuje vysokou stabilitu při dotykovém ovládání po celé ploše displeje, a to i během herního nadšení.

Atraktivní multimediální schopnosti

Full HD displej o úhlopříčce 58,4 cm (23'') s vysokým jasem doplňují bohatým zvukem vestavěné stereo reproduktory Onkyo. Ty společně s nadstavbovým softwarem SRS Premium Sound 3DTM od SRS Labs poskytují dokonalý prostorový zvuk s hlubokými basy a čistými výškami. Pro ty, kdo využijí kromě plně vybaveného počítače i druhou televizi, je LX830 s integrovaným DVB-T a analogovým hybridním TV tunerem (u vybraných modelů) ideální volbou.

Připojení k webu, konzolím a mediálním zdrojům

LX830 je vybaven pevným diskem s kapacitou až 2TB, který nabízí dostatek prostoru pro opravdu velké množství digitální hudby, fotografií a videa. Jako správné multifunkční zařízení nabízí LX830 široký výběr portů, mimo jiné až čtyři USB 2.0 a dva porty USB 3.0 pro rychlý přenos dat. Jeden z portů USB 3.0 nabízí funkci USB Sleep-and-Charge, která umožňuje snadno dobíjet externí multimediální zařízení i ve chvíli, kdy je počítač vypnutý. Vstupní rozhraní HDMI® umožňuje snadné připojení herní konzole nebo jiných zdrojů videa. Nová Toshiba je připravena na novou generaci grafických uživatelských rozhraní.

Jednoduché nastavení s minimem potřebných kabelů

LX830 je dodáván s bezdrátovou sadou myši a klávesnice, kterou můžete, pokud je momentálně nepoužíváte, uložit pod displej. Koncepce LX830 “All-In-One” v kombinaci s bezdrátovým příslušenstvím zajišťuje jak bezproblémovou instalaci, tak i eliminaci většiny kabelů.

Tiskové zprávy

Diskuse