LG vybavuje funkcí QuickMemo chytré telefony Optimus řady L

14. 8. 2012 21:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Funkce QuickMemo bude dostupná pro chytré telefony řady L díky aktualizaci softwaru, oznámila společnost LG Electronics (LG). V současné době je aktualizace k dispozici pouze v některých regionech, do konce třetího čtvrtletí ji budou mít k dispozici zákazníci po celém světě.

LG vybavuje funkcí QuickMemo chytré telefony Optimus řady L

Funkce LG QuickMemo™ umožňuje okamžité zachycení obrazovky, ať již máte otevřenou jakoukoliv aplikaci, webové stránky, obrázky, fotografie či videa. Vzápětí může uživatel telefonu prstem na zachycenou obrazovku psát, kreslit, nebo si dělat rychlé poznámky. Ihned je může sdílet s ostatními prostřednictvím SMS zprávy, chatu nebo emailu. Po stažení softwarové aplikace ji uživatelé spustí zmáčknutím tlačítek hlasitosti, nebo na pracovní liště.

“QuickMemo™ posouvá mobilní komunikaci dál prostřednictvím osobitého a okamžitého sdílení myšlenek,” říká Martin Malý, tiskový mluvčí LG.

Zavádění funkce QuickMemo™ pro chytré telefony řady L bude provázet globální televizní kampaň s reklamním sloganem “Connect to What’s Real”. Aktualizace funkce QuickMemo™ bude k dispozici ke stažení na místních webových stránkách v zemích, kde se prodávají chytré telefony řady L.

Chytré telefony Optimus řady L zahrnují modely Optimus L7, L5 a L3, které nabízejí nadčasový styl v bílé či černé bez omezení funkčnosti nebo dostupnosti jakýchkoliv funkcí. Společnost LG představí i speciální edici v růžovém.

Tiskové zprávy

Diskuse