ESET partnerem profesionálních hráčů na veletrhu Gamescom

15. 8. 2012 19:44    Rubrika: Tiskové zprávy

ESET je na výstavě Gamescom, určené počítačovým hráčům, partnerem firmy Schenker Notebooks -výrobce speciálních herních počítačů XMG. Od středy 15. srpna se koná největší světová herní výstava v německém Kolíně nad Rýnem, kde budou mít stovky tisíc nadšenců příležitost navštívit stánek ESET/XMG v ESL Areně v hale 8. Výstava vyvrcholí 18. srpna turnajem Starcraft 2 ESET Summer Masters.

ESET partnerem profesionálních hráčů na veletrhu Gamescom

Dominantou stánku ESET/XMG rozkládajícího se na ploše 200 metrů čtverečních bude pódium o rozloze 45 metrů čtverečních, na kterém se budou ve Full HD rozlišení vysílat aktuální zápasy z herních turnajů. Mediálním partnerem akce je německá hudební televize IM1. Vrcholem bude sobotní turnaj ESET Summer Masters moderovaný renomovaným komentátorem Sebastianem „HomerJ“ Schenckem, na němž budou nejlepší hráči soutěžit o peněžité ceny. Všechny zápasy budou živě přenášeny prostřednictvím internetu.

Ještě před startem tohoto turnaje se u stánku ESET bude konat řada herních a zábavních aktivit, už ve čtvrtek večer například představení hudebních DJů. V pátek od 19:00 se navíc na hlavním pódiu bude konat velký hudební festival, na kterém vystoupí DJ Shamram Jey a Tube&Berger. Každý den budou probíhat přenosy zápasů, herní ukázky a soutěže.

ESET nabízí produkty přizpůsobené potřebám hráčů. ESET Smart Security 5 a ESET NOD32 Antivirus 5 obsahují speciální herní režim, který se zapíná automaticky. Šetří tak systémové prostředky, zatímco uživatelé si mohou plnohodnotně užívat hraní her nebo se koncentrovat na důležitou práci bez jakéhokoli přerušení či zpomalení systému. Tyto a další plánované verze vydaných produktů poskytují hráčům komfortní a přitom bezpečné prostředí.

Tiskové zprávy

Diskuse