Kingston HyperX Predator s novým pasivním chladičem a agresivnějším designem

28. 8. 2012 20:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology oznámila uvedení nových pamětí Kingston HyperX Predator. Nové DRAM moduly doplňují řadu produktů HyperX o vyšší rychlosti, kratší latence a větší kapacity. Paměti HyperX Predator svým určením cílí na ty, kdo používají přetaktování, a na extrémní technologické nadšence, kteří hledají způsoby, jak vymáčknout ze svých počítačů maximum díky vyšším rychlostem a nejvýkonnějšímu hardware.

Kingston HyperX Predator s novým pasivním chladičem a agresivnějším designem

Díky novému pasivnímu chladiči nabízejí paměti HyperX Predator agresivnější design, jenž ladí se vzhledem a designem nejnovějších PC, a skvěle odvádí teplo s cílem optimalizovat spolehlivost pamětí. Moduly mají certifikaci Intel®XMP a byly plně testovány a validovány na nejvyšších modelech základních desek, které jsou v současné době na trhu. Koncoví uživatelé mohou snadno přetaktovat své počítače pouhým zvolením profilu v BIOSu, aniž by museli provádět nastavení ručně.

„Herní počítačový trh je mohutný a stále roste a my jsme potěšení, že do něho můžeme přispět našimi novými, agresivnějšími paměťovými sadami HyperX Predator,“ říká Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku. „Nadšenci budou moci vychutnat vyšší výkon, ultra rychlou odezvu při multitaskingu a celkové zrychlení počítače díky skvěle optimalizovanému nastavení výkonu pro konkrétní moduly, jež s velkou pečlivostí připravili a odzkoušeli konstruktéři společnosti Kingston.“

Paměti HyperX Predator mají taktování až 2666 MHz, latence CAS 9 a 11 a kapacity od 8 GB do 32 GB a jsou k dispozici v různých dvou a čtyřkanálových konfiguracích.

Předností všech modelů paměťových modulů HyperX Predator je doživotní záruka a bezplatná technická podpora.

Tiskové zprávy

Diskuse